Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

babinarakla.bg/blog RSS Емисия

14 Feb А ти избра ли подарък за Свети Валентин?
0 249
Идва месецът на любовта и виното, които заедно всъщност правят една чудесна комбинация. Дали на 14 февруари ще отбележите Деня на влюбените, Деня на виното и Трифон Зарезан, или като мен и двата празн..
14 Feb Да е Берекет и да прелива през праговете - честваме Трифон Зарезан
0 434
На 14 февруари по стар стил отбелязваме Трифон Зарезан - народен празник в чест на свети Трифон. В българските народни традиции свети Трифон е покровител на лозарите, винарите и кръчмарите. Празникът ..
02 Feb СВЕЖИ ИДЕИ за подарък за 8 март - Бабина Ракла БГ
Петя 0 220
Наближава 8 март – международния ден на жената, празникът на мама, баба и на любимата жена. Прекрасен повод, за да покажем любов и признателност към важните дами в живота ни. И какъв би бил този празн..
04 Dec Подаръци за Коледа
Петя 0 788
Идва този момент от годината, когато се изправяме пред сложната задача да купим най-хубавите коледни подаръци за своите близки. Трябва да измислите подарък за приятелка, съпруга, за майката на съпруга..
15 Sep 10 идеи за подарък за жена
Петя 0 819
Трябва да изберете подарък за жена – за най-добрата си приятелка, или любимата половинка, но нямате идея какво да подарите? Трябва ви нещо оригинално и свежо, но сте блокирали и нищо не ви хрумва?Позд..
07 Aug Паметта на шевиците
Петя 0 1732
Представям си каква вълшебна гледка са били нашите баби и прабаби на мегдана – млади, гиздави моми, натъкмени в красиви, изкусно изработени носии. Всяка жена със собствените си ръце е изработвала одеж..
02 Mar БАБА МАРТА!
Борислав 0 643
На 1 март традицията повелява да се закичим с мартеница за здраве и късмет през годината.Мартеницата, която в някои краища я наричат още и мартинка, марта, мартичка, гадалушка, кичилка, представлява о..
19 Feb ЙОРДАНОВДЕН
Петя 0 612
Дъще, днес е Богоявление, Йордановден. На разни места празника го знаят и като Водици, Кръстовден и Водокръсти.На 6 януари свършват дванадестетте поганни дни и порядъкът се въстановява. Според поверие..
19 Feb Избери да си щастлив
Петя 0 427
Животът е такъв, какъвто си го сътвориш.Има дни, в които нищо не се получава така, както желаеш. И други, в които всичко се случва лесно и безпроблемно.Има и хора, на които сякаш късметът им се изсипв..
19 Feb ИСТОРИЯТА НА ПОДАРЪКА
Петя 0 455
Традицията да се подаряват подаръци можем да проследим хилядолетия назад, още в зората на човешката цивилизация. Човек е устроен така, че изпитва вътрешна необходимост да общува с другите и да създава..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)