Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Гривни с минерали и кристали

Гривни с минерали и кристали

Гривни с Минерали и Кристали RhoDope Jewelry.

Ръчно изработена гривна, направена от 5 мм. естествена кожа и украсена с родопски розов кварц. Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експеди..
29.90 лв.
Без данък:24.92 лв.
"Гривна Фибоначи" е изработена съобразно редицата на Фибоначи-представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две.Редицата на Фибоначи се наблюдава в природата като последователността в подредбата на клоните на дърветата, листата, цветята, подр..
29.90 лв.
Без данък:24.92 лв.
Ръчно изработена гривна, направена от естествена кожа и украсена с родопски планински кристал. Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експ..
34.90 лв.
Без данък:29.08 лв.
Ръчно изработена гривна от естествена кожа, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организир..
34.90 лв.
Без данък:29.08 лв.
Ръчно изработена гривна от еко кожа, лунен камък, хематит и висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално..
29.88 лв.
Без данък:24.90 лв.
Гривна, ръчно изработена от планински кристал и естествена кожа.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по т..
24.90 лв.
Без данък:20.75 лв.
Ръчно изработена гривна "Хармония" от естествена кожа и родопски планински кристал.Размер на кристала: 2.50 х 1.00смРазмер на гривната: 16-19 смМатериал: естествена кожа, родопски планински кристалДоставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни...
29.90 лв.
Без данък:24.92 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)