Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Комплект Бижута с Шевици

Комплект Бижута с Шевици

Елате в света на Българската Шевица. Разгледайте уникалните фигури и елементи от шевици, които Мила Милчева - майсторката на везбата сътворява. Тя твори с отдаденост и влага във везбата сърцето и душата си.

Искате ли да впечатлите околните с оригинално ръчно изработено бижу?

Искате ли да представите България по най-добрия начин – с нейните чудни многоцветни шевици?

Изберете Бижу с шевица - изящна изработка, събрала в себе си цветовете на българските гори и поля, небе и реки, слънце и светлина.

Изберете оригинален български подарък и вземете със себе си мъничка, но много красива частица от България.

 

Комплект бижута  Дървото на живота Комплект бижута  Дървото на живота
Със заявка Със заявка
Комплект бижута Дървото на живота.Ръчно изработено бижу - оригинален подарък за всяка жена. Изящната бродерия е заредена със силата и енергията на българската шевица. Дар, докосващ ума и душата. Дървото на живота е един от най-важните мотиви в българския фолклор и световния фолклор. Символизир..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Стилен и изящен комплект с красива българска шевица. Изчистени  геометрични орнаменти, бродирани в червено и черно. Включва обеци и колие. Претворена традиция, която оживява в съвременните бижута.Автор на комплекта е Мила Милчева, която с лекота и изящество ни показва как „Традицията може д..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Комплект с везбени елементи, вдъхновени от Чипровските килими, вписани в Световната представителна листа на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО. Композицията съдържа елементи като Маказ, Каракачка, Окца, Кръстачка, Дървото на живота...Вълшебно докосване до хармонично съчетани багри и фор..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)