Наближава 8 март – международния ден на жената, празникът на мама, баба и на любимата жена. Прекрасен повод, за да покажем любов и признателност към важните дами в живота ни. И какъв би бил този празник без подобаващ подарък – от символично цвете до по-сериозни дарове - ние сме ЗА!

И естествено, сме готови веднага с нашите топ 5 предложения за хубав осмомартенски подарък от Бабина Ракла БГ.

Подарък номер 1 – Шал с Шевица

Tози моден аксесоар e наистина един от най-харесваните ни подаръци. Ефирни и леки, шаловете с шевици са неустоими, прекрасни и много шик. Красивите им дизайни, препратка към традиционните шевици, внасят оригиналност, настроение и усмивка. Качественото им изпълнение няма да ви разочарова, а материите са приятни и нежни. 

Подарък Номер 2 – Гривна с шевица

Към изключителните ни шалове с шевици ви предлагаме да добавите и прелестна гривна по ваш избор, за да направите един завършен комплект. 

Подарък номер 3 – Ръчно изработено бижу с мотив от шевица

 За ценителите на българските традиции предлагаме нещо специално – колие с ръчно извезана шевица. Моделите на Гизда блестят със съвършена симетрия и изящна изработка. Достойни и за най-изтънчения вкус.

 


Подарък номер 4 – Чаша за 8 март с послание за мама, баба и любимата жена

Няма нищо по-хубаво от това да подарите предмет с лично послание – весела и симпатична чаша, която ще накара всяка дама да се усмихва широко, докато сутрин отпива от сутрешното си кафе или чай. Подарък за всеки джоб – чаша с послание за 8 март.

 

И накрая номер 5 – Сребърно бижу за любимата жена

Изключителните сребърни украшения, всяко с български мотив, са нашето предложение за скъпоценен подарък за 8 март. Произведенията на Токаш с изящната си изработка са подарък, който блести със стил и класа. Да, вашата дама ще бъде щастлива!

 

С подарък или без на този ден най-важно е да подарите мигове на уважение и топлина, да покажете на дамата на своето сърце, че я цените и обичате повече от всичко на света.

Честит 8-март на всички дами!