Menu
Your Cart

Our site uses Cookies. By agreeing you accept our General Terms, Privacy Policy and Cookie Policies.

Art Bracelets

Ladies bracelets decorated with pop art motifs.

Гривна СузанаКрасива гривна с цветни мотиви.Гривна Сузана грее с пищните си  и богати цветове, направена е за да приковава вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе настроение и усмивка на лицето на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за..
20.00 лв.
Ex Tax:16.67 лв.
Гривна СофияКрасива и модерна гривна с паунови пера.Изработена в синята гама, с пищна и ефектна орнаментика, гривна София е чудесен завършек на вашия тоалет. Изключително лека и приятна за носене.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка. Ширина: 18 мм, 25 мм и 45 мм Гъвкавост: ДА..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна КентърбериКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Арт Модерна. Изключително лека и приятна за носене, гривна Кентърбери е чудесен акцент в една оригинална визия и перфектно би се съчетала с всеки тоалет. Събрала в себе си многобройни багри, тази гривна е чудесен подарък ..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна СандраКрасива и ефектна гривна, украсена с лотоси.Образът на лотосовия цвят се свързва със Сътворението, Слънцето и Живота. С дръзки орнаменти, изпълнени в синьо, лилаво и оранж, тази гривна символизира красотата и творческата сила. Изключително лека и приятна за носене, гривна Сандра ..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна Александра Красива и модерна гривна с италиански мотиви. Гривна Александра носи атмосферата на италианския Ренесанс. Лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе на своята дама усещане за уникалност и неповторимост. Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка. Шири..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна ЕмилияКрасива и модерна гривна с цветни мотиви.Впечатляваща гривна от серията Фантастични Цветя. Съчетава нежността на розата и драматизма на черния цвят в едно уникално съвременно бижу. Изключително лека и приятна за носене, гривна Емилия е чудесен акцент във вашата визия.Размерът се регул..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Дамска Гривна ВдъхновениеКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Модерни Мотиви. Вдъхновена от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е чудесен акцент в една съвр..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна СъзвучиеКрасива и модерна арт гривна - уникален подарък за жена.Тази изключителна гривна е от серията Модерни Мотиви. Инспирирана е от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Bracelet Ruby RedImpressive bracelet from the Modern Motives series. The series is inspired by the exceptional work of Jackson Pollock, an American artist who is a leading figure in abstract expressionism.  Extremely light and comfortable to wear, this bracelet is a great finish for a modern lo..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Гривна Ex MachinaВпечатляваща арт гривна в стила Поп АртВдъхновена е от творчеството на Рой Лихтенщайн – американски художник, водеща фигура в стила Поп Арт. Попартът се заражда в Англия в средата на 50-тте години на 20 век и се развива бурно в Съединените американски щати през шейсетте. В конце..
18.00 лв.
Ex Tax:15.00 лв.
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)