Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Гривни

Красиви дамски гривни, подходящи за подарък за дама, чудесен подарък за рожден ден или имен ден.

Събрали сме на едно място традиционни и съвременни мотиви, за всеки вкус по нещо.

Ако искате да направите подарък за чужденец, с който да покажете късче от красотата на България - нашите гривни с шевици са чудесен избор.

Гривна с Шевица Живка Гривна с Шевица Живка
Със заявка
Марка: Български
Гривна с Шевица ЖивкаКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Самоковско.Пресъздаден е мотивът Дървото на Живота. Изключително лека и приятна за носене, гривна Живка е впечатляващо бижу, с което няма да останете незабелязани.Избирайки накит с фолклорни елементи, в..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна с Шевица Иглика Пълна с цветове и излъчваща настроение, нашата най-нова гривна радва с багрите и формите, характерни за Самоковската везба.  Изобразени са растителни орнаменти, силно стилизирани и предствени с характерния за Самоковската везба  „разчленен“ силует. Размерът се..
20.00 лв.
Без данък:16.67 лв.
Марка: Български
Гривна, украсена с Българска Шевица от СофийскоКрасива гривна, вдъхновена от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Дамска Гривна АбигейлКрасива и модерна гривна с цветни мотиви.Пищна и разточителна, с гривна Абигейл няма да останете незабелязани. Дръзки цветове и форми се съчетават във фантастични цветя и елементи. Гривната е изключително лека и приятна за носене. Размерът се регулира, затова е подходяща за вс..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна ОливияКрасива и модерна гривна с фантастични цветни мотиви.С пищни и наситени цветове, оригинални фигури и форми, тази гривна носи усещане за смелост и сила. Изключително лека и приятна за носене, гривна Оливия е оригинално бижу, което ще направи и вашата визия уникална.Избирайки на..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Български
Гривна СузанаКрасива гривна с цветни мотиви.Гривна Сузана грее с пищните си  и богати цветове, направена е за да приковава вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе настроение и усмивка на лицето на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за..
20.00 лв.
Без данък:16.67 лв.
Марка: Български
Гривна с Шевица ДаринаГривна, вдъхновена от автентичните български шевици, с мотив от чипровска канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската народна везба – КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, гривна Дарина е ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Български
Гривна с  Шевица – Росица Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Росица е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасяте ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна с Мотив от Ловешка Шевица Красива гривна, вдъхновена от българска шевица от Ловешко. Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с ..
20.00 лв.
Без данък:16.67 лв.
Марка: Български
Гривна СофияКрасива и модерна гривна с паунови пера.Изработена в синята гама, с пищна и ефектна орнаментика, гривна София е чудесен завършек на вашия тоалет. Изключително лека и приятна за носене.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка. Ширина: 18 мм, 25 мм и 45 мм Гъвкавост: ДА..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Български
Гривна с Шевица РумянаКрасива и модерна гривна, украсена с мотиви от българска шевица. Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех. Лека и приятна за носене, гривна Румяна е наслада за очите. Избирайки накит с шевица, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Български
Гривна КентърбериКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Арт Модерна. Изключително лека и приятна за носене, гривна Кентърбери е чудесен акцент в една оригинална визия и перфектно би се съчетала с всеки тоалет. Събрала в себе си многобройни багри, тази гривна е чудесен подарък ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)