Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Колиета с Шевици

Колиета с шевици – впечатляващи украшения с ръчно извезани мотиви, вдъхновени от българските шевици.

Бродираните колиета са от впечатляващата колекция на Гизда, вдъхновена от красотата на българската шевица. Авторката черпи творческо вдъхновение и от красивите авторски схеми, създадени от Елисавета Йорданова.

Изпълнени с изящна симетрия, ярки и цветни, бижута от Бабината Ракла са впечатляващ акцент в модерната визия на всяка жена, която цени и обича българската култура.

С оригиналната си красота те са отлична идея за впечатляващ подарък за всяка дама.

Изящно изработени с невероятна сръчност и талант тези уникални украшения са  събрали в себе си багрите и духа на България.

Повечето бижута с шевици са изпълнени в два варианта - с метална основа в цвят старо злато или сребристо. Верижката им е дълга и може да се скъси спрямо предпочитанията на своята притежателка. 


Стилен подарък за жена, с който да я зарадвате за нейния специален повод.

Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се р..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регул..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Извезан е знакът Елбетица с растителни елементи, символ на хармония и плодородие. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинално бижу - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато - 58..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с шевицаКолие с ръчно извезана авторска шевица. Символът Елбетица е  знак за хармония и предпазва от негативна енергия. Впечатляващо бижу за любимата жена. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинален подарък за всяка жена.Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижка..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица „Слънчоглед“. Слънчогледът е слънчевото цвете, символ на топлината и щастието. Прекрасен подарък за жена.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама.Оригинално бижу с шевица - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо зла..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица „Слънчоглед“. Слънчогледът е слънчевото цвете, устремено към слънцето и топлината. Символ на щастие и благополучие. Изящен подарък за жена. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Изключително оригинален подарък.&nbs..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD5 Колие с Шевица • Код GIGLD5
Със заявка
Колие шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Това оригинално бижу е дар, достоен за всяка жена. Обков с цвят старо злато - 58 mm.Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята п..
39.99 лв.
Без данък:33.33 лв.
Колие с шевица Красиво колие с избродирана авторска шевица. Изящен модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Това оригинално бижу е дар, достоен за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притеж..
39.99 лв.
Без данък:33.33 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежател..
40.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно извезан авторски мотив от шевица.Обков с цвят сребро - 58 mm. Колие – ръчна изработка, украсено с авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се ..
39.99 лв.
Без данък:33.33 лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)