Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Комплект Бижута с Шевици

Елате в света на Българската Шевица. Разгледайте уникалните фигури и елементи от шевици, които Мила Милчева - майсторката на везбата сътворява. Тя твори с отдаденост и влага във везбата сърцето и душата си.

Искате ли да впечатлите околните с оригинално ръчно изработено бижу?

Искате ли да представите България по най-добрия начин – с нейните чудни многоцветни шевици?

Изберете Бижу с шевица - изящна изработка, събрала в себе си цветовете на българските гори и поля, небе и реки, слънце и светлина.

Изберете оригинален български подарък и вземете със себе си мъничка, но много красива частица от България.

 

Като Експлозия от багри можем да определим този приказен комплект с българска шевица „Вълшебство“. Украсен е с впечатляващи авторски мотиви (схема на Елисавета Йорданова). Извезани са мотиви от световноизвестните Чипровски килими – пилета в гнездо, както и стилизирани фигури на мъж и жена – съвк..
70.00 лв.
Без данък:58.33 лв.
Комплект Бижута с шевица Небесна Комплект Бижута с шевица Небесна
Ново Със заявка
Изящен Небесносин комплект с красива българска шевица от Софийски регион. Много обичан и ценен мотив от българската везба, който се везе предимно на женски и мъжки ризи. Традицията повелява да се обточат с везба краищата на дрехите и деколтето, като защита срещу уроки и негативни влияния, които ..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Комплект бижута  Дървото на живота Комплект бижута  Дървото на живота
Със заявка
Комплект бижута Дървото на живота.Ръчно изработено бижу - оригинален подарък за всяка жена. Изящната бродерия е заредена със силата и енергията на българската шевица. Дар, докосващ ума и душата. Дървото на живота е един от най-важните мотиви в българския фолклор и световния фолклор. Символизир..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Комплект Бижута Българска Шевица Комплект Бижута Българска Шевица
Със заявка
Стилен и изящен комплект с красива българска шевица. Изчистени  геометрични орнаменти, бродирани в червено и черно. Включва обеци и колие. Претворена традиция, която оживява в съвременните бижута.Автор на комплекта е Мила Милчева, която с лекота и изящество ни показва как „Традицията може д..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Комплект с везбени елементи, вдъхновени от Чипровските килими, вписани в Световната представителна листа на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО. Композицията съдържа елементи като Маказ, Каракачка, Окца, Кръстачка, Дървото на живота...Вълшебно докосване до хармонично съчетани багри и фор..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)