Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Арт Гривни

Уникален подарък за всяка жена – оригинално арт украшение.

Модерни гривни тип маншет, ефектен акцент във визията на съвременната жена.

Разгледай богатата палитра модерни гривни на BabinaRakla.BG, избери своето бижу и бъди артистична и неповторима. Защото нашите гривни са повече от бижу.

Гривните са изработени от изключително лек материал (алуминий със специално покритие). Размерът им се регулира спрямо големината на китката на своята притежателка. От вътрешната страна са апликирани с фолио тип подплата, което осигурява допълнителен комфорт и придава завършеност на гривната. Лакирани са с хипоалергенни благородни масла, разработка за детски играчки, което ги прави подходящи за всеки тип кожа.

 

Дамска Гривна АбигейлКрасива и модерна гривна с цветни мотиви.Пищна и разточителна, с гривна Абигейл няма да останете незабелязани. Дръзки цветове и форми се съчетават във фантастични цветя и елементи. Гривната е изключително лека и приятна за носене. Размерът се регулира, затова е подходяща за вс..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна ОливияКрасива и модерна гривна с фантастични цветни мотиви.С пищни и наситени цветове, оригинални фигури и форми, тази гривна носи усещане за смелост и сила. Изключително лека и приятна за носене, гривна Оливия е оригинално бижу, което ще направи и вашата визия уникална.Избирайки на..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна СузанаКрасива гривна с цветни мотиви.Гривна Сузана грее с пищните си  и богати цветове, направена е за да приковава вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе настроение и усмивка на лицето на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за..
20.00 лв.
Без данък:16.67 лв.
Гривна СофияКрасива и модерна гривна с паунови пера.Изработена в синята гама, с пищна и ефектна орнаментика, гривна София е чудесен завършек на вашия тоалет. Изключително лека и приятна за носене.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка. Ширина: 18 мм, 25 мм и 45 мм Гъвкавост: ДА..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна КентърбериКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Арт Модерна. Изключително лека и приятна за носене, гривна Кентърбери е чудесен акцент в една оригинална визия и перфектно би се съчетала с всеки тоалет. Събрала в себе си многобройни багри, тази гривна е чудесен подарък ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна СандраКрасива и ефектна гривна, украсена с лотоси.Образът на лотосовия цвят се свързва със Сътворението, Слънцето и Живота. С дръзки орнаменти, изпълнени в синьо, лилаво и оранж, тази гривна символизира красотата и творческата сила. Изключително лека и приятна за носене, гривна Сандра ..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна Александра Красива и модерна гривна с италиански мотиви. Гривна Александра носи атмосферата на италианския Ренесанс. Лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе на своята дама усещане за уникалност и неповторимост. Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка. Шири..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна ЕмилияКрасива и модерна гривна с цветни мотиви.Впечатляваща гривна от серията Фантастични Цветя. Съчетава нежността на розата и драматизма на черния цвят в едно уникално съвременно бижу. Изключително лека и приятна за носене, гривна Емилия е чудесен акцент във вашата визия.Размерът се регул..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Дамска Гривна ВдъхновениеКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Модерни Мотиви. Вдъхновена от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е чудесен акцент в една съвр..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна СъзвучиеКрасива и модерна арт гривна - уникален подарък за жена.Тази изключителна гривна е от серията Модерни Мотиви. Инспирирана е от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна Рубинено ЧервеноВпечатляваща гривна от серията Модерни Мотиви. Серията е вдъхновена от изключителното творчество на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм.  Изключително лека и приятна за носене тази гривна е чудесен завършек за една мод..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гривна Ex MachinaВпечатляваща арт гривна в стила Поп АртВдъхновена е от творчеството на Рой Лихтенщайн – американски художник, водеща фигура в стила Поп Арт. Попартът се заражда в Англия в средата на 50-тте години на 20 век и се развива бурно в Съединените американски щати през шейсетте. В конце..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)