Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Бижута за Свети Валентин и Влюбени

Марка: Български
Колие с БухалРъчно бродирано колие. Мил и красив подарък за обичан човек. Накарай я да се усмихне с това уникално бижу.Свежа Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 50 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да отнеме от ..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Български
Колие Целуващи се ЗайчетаКрасиво колие - ръчна бродерия. Зарадвай любимата жена с този топъл подарък, направен специално за влюбени.Оригинална Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 40 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново к..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Български
Колие  Мишле със СърцеРъчно бродирано колие.Красив подарък за обичан човек.Чудесна Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 40 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да отнеме от 5 до 7 календарни  дни...
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Български
Колие Мишле с цветеРъчно бродирано колие.Скъп подарък за обичан човек.Предизвикай широка усмивка на лицето на любим човек.Оригинална Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 40 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да от..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Ръчно избродирани сладки и влюбени животинки, които ще стоплят сърцето на вашата дама.

Ако искаш да подариш нещо мило и симпатично на специална жена - разгледай тези сладки бродирани бижута и се готви за радостна усмивка и възторг.

Чудесна Идея за Подарък за Жена. 

Невероятен романтичен подарък за Свети Валентин, с който ще зарадвате любимата жена.