Магазин за оригинални български подаръци
Cart items

Art Bracelets

Bracelet with Modern Motives ≪Abigail≫..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна СузанаКрасива гривна с цветни мотиви.Гривна Сузана грее с пищните си  и богати цветове, направена е за да приковава вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе настроение и усмивка на лицето на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за в..
20.00 лв.
Ex Tax:20.00 лв.
Гривна СофияКрасива и модерна гривна с паунови пера.Изработена в синята гама, с пищна и ефектна орнаментика, гривна София е чудесен завършек на вашия тоалет. Изключително лека и приятна за носене.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка.Ширина: 18 мм, 25 мм и 45 ммГъвкавост: ДА..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна КентърбериКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Арт Модерна. Изключително лека и приятна за носене, гривна Кентърбери е чудесен акцент в една оригинална визия и перфектно би се съчетала с всеки тоалет. Събрала в себе си многобройни багри, тази гривна е чудесен подарък за..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна СандраКрасива и ефектна гривна, украсена с лотоси.Образът на лотосовия цвят се свързва със Сътворението, Слънцето и Живота. С дръзки орнаменти, изпълнени в синьо, лилаво и оранж, тази гривна символизира красотата и творческата сила. Изключително лека и приятна за носене, гривна Сандра ще доне..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна АлександраКрасива и модерна гривна с италиански мотиви.Гривна Александра носи атмосферата на италианския Ренесанс. Лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе на своята дама усещане за уникалност и неповторимост.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка.Ширина: 18 мм, 25 мм ..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна ЕмилияКрасива и модерна гривна с цветни мотиви.Впечатляваща гривна от серията Фантастични Цветя. Съчетава нежността на розата и драматизма на черния цвят в едно уникално съвременно бижу. Изключително лека и приятна за носене, гривна Емилия е чудесен акцент във вашата визия.Размерът се регулир..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Дамска Гривна ВдъхновениеКрасива и модерна арт гривна.Впечатляваща гривна от серията Модерни Мотиви. Вдъхновена от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е чудесен акцент в една съврем..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна СъзвучиеКрасива и модерна арт гривна - уникален подарък за жена.Тази изключителна гривна е от серията Модерни Мотиви. Инспирирана е от творчеството на Джаксън Полък – американски художник, водеща фигура в абстрактния експресионализъм. Изключително лека и приятна за носене тази гривна е ч..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Bracelet Ruby RedImpressive bracelet from the Modern Motives series. The series is inspired by the exceptional work of Jackson Pollock, an American artist who is a leading figure in abstract expressionism.  Extremely light and comfortable to wear, this bracelet is a great finish for a modern lo..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Ex MachinaВпечатляваща арт гривна в стила Поп АртВдъхновена е от творчеството на Рой Лихтенщайн – американски художник, водеща фигура в стила Поп Арт.Попартът се заражда в Англия в средата на 50-тте години на 20 век и се развива бурно в Съединените американски щати през шейсетте. В концепцият..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Pop Art 1Уникална арт гривна.Оригинална гривна от серията Поп Арт. Вдъхновена от творчеството на американския попарт художник Рой Лихтенщайн. ЛИНК към WikipediaПопартът възниква в Англия в средата на 50-тте години на 20 век и достига своя пик в Съединените американски щати през шейсетте. В по..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Поп арт 2Оригинална арт гривна – повече от бижу.Дамска гривна от серията Поп Арт. Инспирирана от творчеството на американския художник Рой Лихтенщайн – изключителна фигура в стила Поп Арт. ЛИНК към WikipediaДвижението Поп Арт възниква през 50-тте години в Англия и достига своя връх в  Съ..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Pop Art 3Оригинална Поп Арт гривна.Дамска гривна, с мотиви, инспирирани от творчеството на американския художник Рой Лихтенщайн – основна фигура в стила Поп Арт.Стилът Поп Арт се заражда през 50-тте години в Англия и достига своя апогей в  Съединените американски щати през 60-тте. Основн..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Pop Art 4Красива Поп Арт гривна – повече от бижу.Дамска гривна от серията Поп Арт. Вдъхновена от творчеството на американския художник Рой Лихтенщайн – изключителна фигура в стила Поп Арт.Движението Поп Арт възниква през 50-тте години в Англия и достига своя връх в  Съединените американс..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Pop Art 5Дамска гривна с художествени мотиви.Красива гривна от серията Поп Арт. Мотивите са инспирирани от платната на Рой Лихтенщайн – американски художник, основна фигура в стила Поп Арт.Попартът възниква в Англия през 50-тте години на 20 век и достига своя бум в Съединените американски щат..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна Pop Art 6Дамска гривна с Поп Арт мотиви.Красива гривна от серията Поп Арт. Инспирирана от творчеството на Рой Лихтенщайн – американски художник, водеща фигура в стила Поп Арт.Изключително лека и приятна за носене тази гривна е чудесен акцент в една съвременна визия.Размерът се регулира, затов..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна с ЦветяКрасива гривна с цветни мотиви.Това деликатно и красиво украшение завладява с нежните си цветове и приковава вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе радост и настроение на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за всяка китка.Гъвка..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Гривна АфродитаКрасива дамска гривна.Гривна Афросита се отличава с пищните си  и богати цветове, направена е за да привлича вниманието. Изключително лека и приятна за носене, тази гривна ще донесе настроение и усмивка на лицето на своята притежателка.Размерът се регулира, затова е подходяща за ..
18.00 лв.
Ex Tax:18.00 лв.
Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)

Ladies bracelets decorated with pop art motifs.