Магазин за оригинални български подаръци
Cart items

Souvenirs

Дървена ПапионкаСпециални ПоръчкиРъчно изработени от брезов шперплат с дебелина 4 мм. Размерите на самата папионка са: 5 см./ 2.5 см...
2.00 лв.
Ex Tax:2.00 лв.
Капачето отвори и на аромат от рози се наслади! Чудесен подарък за приятел-чужденец, който харесва България.Бъклица с пирография със стъклен контейнер с 0.3% розова вода. Розовата вода е 2 гр.Материал: липаБъклицата е с размери: 8.5/1.5/5.5 см.Тегло на бъклицата - 0.05 кг...
2.00 лв.
Ex Tax:2.00 лв.
Великденско дървено яйце, боядисано и лакирано - червено.Материал: БукРазмери: 7см / 5см / 5смТегло: 0.050 кг..
4.00 лв.
Ex Tax:4.00 лв.
Дървен вечен календарСувенири от дървоРъчно изработен вечен календар от бук. Календара представлява дървена стойка, върху която се подреждат купчета с изписани дати и месец. Декориран е с ръчно изрисувана роза и надпис "България". Съшо така предлагаме и календар без роза, което означава, че можем да..
8.00 лв.
Ex Tax:8.00 лв.
Дървен гребенГребенът е ръчно изработен в село Орешак, общ. Троян, с изрисувани фолклорни мотиви.Тазмери: 6,7/12/0,5 смТегло: 0,02 кг..
4.00 лв.
Ex Tax:4.00 лв.
Здрава и удобно лежаща в дланта, дървената бухалка може да бъде с гравирана дръжка като подарък от България или изчистена за Вашият дом.Бухалката е изработена ръчно в село Орешак, общ. Троян. Материал: букРазмери на бухалката: Дължина - 56 см/ диаметър на бухалката в горната част - 5 см/ диаметър в ..
13.00 лв.
Ex Tax:13.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 1Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
4.00 лв.
Ex Tax:4.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 2Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
4.00 лв.
Ex Tax:4.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 3Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
6.00 лв.
Ex Tax:6.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 4Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
7.00 лв.
Ex Tax:7.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 5Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
10.00 лв.
Ex Tax:10.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 6Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
12.00 лв.
Ex Tax:12.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 7Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
14.00 лв.
Ex Tax:14.00 лв.
Ковано звънче-хлопка 9Хлопките се изработват от ламарина, която се изрязва на ръка и се кове на студено. Изработените заготовки на звънчетата се поставят в огнище с дървени въглища и когато се нагреят до червено с припой се затварят шевовете и се поставя дръжката. Докато са горещи се потопяват в сме..
28.00 лв.
Ex Tax:28.00 лв.
Пременена в традициите на българската народна носия, куклата е малко късче от българската самобитност и култура. Чудесно е да се допълни с мускал, така че да стопля душата и сърцето дори на километри от Родината. Височина на куклите: Мъж - 16 см. Жена - 13 см.Имаме различни видове кукли, като наприм..
13.00 лв.
Ex Tax:13.00 лв.
Момиче и момче, весели и игриви, облечени с народни носии сякаш ни предизвикват на хорце.Размери: дължина - 7.4см / широчина - 5.8смТегло: 0.01кг..
3.00 лв.
Ex Tax:3.00 лв.
Магнит за хладилник подкова -среден.Размери: 5 см...
3.00 лв.
Ex Tax:3.00 лв.
Подкова с дърворезба цвят опушен ефект малкаСувенири от дървоРъчно изработена подкова цвят опушен ефект декорирана с дърворезба и метални орнаменти. Подковата е подходящ подарък за всеки дом, тък като според народното поверие подковата носи късмет на дома.Характеристики:..
8.00 лв.
Ex Tax:8.00 лв.
Подкова с дърворезба цвят орех малкаСувенири от дървоРъчно изработена подкова цвят орех декорирана с дърворезба и метални орнаменти. Подковата е подходящ подарък за всеки дом, тък като според народното поверие подковата носи късмет на дома.Характеристики:..
8.00 лв.
Ex Tax:8.00 лв.
Неизменната част от българската гордост - розовата вода, поставена в също традиционният съд – мускал - са чудесен подарък за чуждоземните ни приятели.Мускал с български мотиви и розова вода - 2 грама - 0.3% концентрация.Височина на мускала: 8.5 см.Тегло: 0.018 кг...
2.00 лв.
Ex Tax:2.00 лв.
Сувенир Троянско Оръдие Със Стара Сливова РакияСувенири От ДървоРъчно изработено от липа с размери: 9,5 см./ 8,5 см./ 1 см. Ракия е 50 мл. с бандерол и може да се пие...
11.00 лв.
Ex Tax:11.00 лв.
Сувенирна гравирана автентична каруца.Изработена от материал липа и ръчно пирографирани орнаменти.Подходящ подарък за всеки. Размери: 21 см./ 9 см./ 7 см...
11.00 лв.
Ex Tax:11.00 лв.
Сувенирна дървена химикалка уникатСувенири от дървоВсяка химикалка се прави от различно дърво - като вид и като форма. Пълнителят е еднократен и има предпазител. Сложили сме различни фигури на химикалките - на шахове, табли, бъклици, както и нашето лого.Дървена подложка с кожени лентички.Различни ра..
10.00 лв.
Ex Tax:10.00 лв.
Сувенирна дъска декупажДължина: 24см..
8.00 лв.
Ex Tax:8.00 лв.
Showing 1 to 24 of 67 (3 Pages)
Souvenirs