Магазин за оригинални български подаръци
Cart items

Буре от акация 10 л

Буре от акация 10 л
Sold out
Буре от акация 10 л
  • Stock: Sold out
  • Model: 334613-01
165.00 лв.
Ex Tax: 165.00 лв.

Буре от акация 10 л

Бъклици и бурета

За мераклии и ловджии, за добри стопани и весели компании – винаги е по-сладка ракийката или домашното винце от канелката на буре.

Подходящо за съхранение и стареене на ракия и вино. Бурето НЕ е лакирано, има дървена канелка, метални рингове и с поставка.

Препоръки: За да бъде ползвано бурето за съхраняване на течност, трябва да бъде закиснато във вода поне една седмица. В началото ще пропуска вода, защото дървеният материал, от който е направено, е съхнал 2 години. Сменяйте водата всеки ден за най-добър резултат.

Бурето може да се използва за отлежаване на ракия, но както е известно – новото буре отдава по-бързо аромат и цвят от старото – имайте предвид това и проверете след първия месец аромата и цвета на ракията.

Ако в бурето ще се съхранява дългосрочно ракия или вино, то поема влага от съхраняваната течност и количеството на течността ще спада. Скоростта от поемането на влага зависи от това, къде се съхранява бурето с течността - ако се съхранява в изба или мазе, течността ще спада по - бавно.

Бурето е с размери: 34/34/30 см.

Тегло: 6.30 кг.

Дърво Акация
Повод За Подарък

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good