Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Често задавани въпроси

Опциите са две: с наложен платеж чрез Еконт или Спиди.

Цените за доставка се определят от размера и теглото на пратката, от началната и крайната точка на маршрурта й, както и от допълнителните услуги, приложени към нея.

Цената за доставка се генерира автоматично при поръчка съобразно параметрите на вашата пратка.

Доставката е безплатна за поръчки с обща стойност над 100 лв. на територията на РБългария.

Можете да се свържете с нас. Ние ще направим всичко възможно да разрешим проблема. Трябва да ни кажете номера на поръчката, телефонен номер за връзка и имейл адрес.

В този случай не се бавете, а се свържете с нас и ни кажете номера на поръчката си.

Не, не е задължително! Посочете точен адрес за доставка и телефон, на който при нужда да уточним подробностите. Но имайте предвид че ако се регистрирате, ще ви бъде по-удобно да пазарувате от нашия сайт в бъдеще.
Можете да върнете продукт в 14 дневен срок, считано от датата на доставка на стоката. Формулярът за връщане на стоки можете да изтеглите от тук. Моля Ви, обърнете внимание, че куриерските разходи при връщане на продукт са за сметка на клиента.
Ако имате някакъв друг въпрос или проблем, не се колебайте да се свържете с нас на ☎ 0887444322, а ние ще се радваме да ви помогнем.