Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Бижута с Шевици

Гривна с Шевица Рада Гривна с Шевица Рада
Със заявка
Гривна, украсена с Българска Шевица от СофийскоКрасива гривна, вдъхновена от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица Галина Колие с Шевица Галина
Ново Със заявка
Колие с Шевица ГалинаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Украсено с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова.Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет.Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринас..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Галина в синьоКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Украсено с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова.Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет.Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допри..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Живка Колие с Шевица Живка
Ново Със заявка
Колие с Шевица ЖивкаКрасиво и модерно украшения, украсено с мотиви от българска шевица от Самоковско.Пресъздаден е мотивът Дървото на Живота. Изключително лека и приятна за носене, колие Живка е впечатляващо бижу, с което няма да останете незабелязани.Удобно и приятно за носене, стилен акц..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Синя Боряна Колие с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Колие с Шевица Боряна • синяКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки на..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Цветелина Колие с Шевица Цветелина
Ново Със заявка
Колие с Шевица ЦветелинаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Колието е украсено с мотив от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Цветелина в синьоКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Колието е украсено с мотив от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD1 Колие с Шевица • Код GIGLD1
Със заявка
Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Като Експлозия от багри можем да определим този приказен комплект с българска шевица „Вълшебство“. Украсен е с впечатляващи авторски мотиви (схема на Елисавета Йорданова). Извезани са мотиви от световноизвестните Чипровски килими – пилета в гнездо, както и стилизирани фигури на мъж и жена – съвк..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Изящен Небесносин комплект с красива българска шевица от Софийски регион. Много обичан и ценен мотив от българската везба, който се везе предимно на женски и мъжки ризи. Традицията повелява да се обточат с везба краищата на дрехите и деколтето, като защита срещу уроки и негативни влияния, които ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Синя Боряна Комплект Бижута с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица Синя БорянаКрасив и модерен Комплект украшения, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработен в синьо, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова. Удобни и приятни за носене, тези украшения ще бъдат ..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Комплект Бижута с шевица Хорото
Със заявка
Комплект колие и гривна с шевици. Размер на колието: 35 мм. Хорото обединява земната и космическа сила. Хората, хванати за ръце и увлечени в ритъма на танца, се превръщат в едно цяло, а земята и небето се радват на тази хармония.Изработен по авторска схема на Елисавета Йорданова.Комплектът..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Обеци с Шевица Синя Боряна Обеци с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Обеци с Шевица Боряна • синяКрасиви и модерни обеци, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработени в синьо, с изящни стилизирани елементи, тези обеци ще приковават погледите и ще очароват. Удобни и леки, те ще бъдат стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фолклорни еле..
19.20 лв.
Без данък:19.20 лв.
Гривна с Шевица ДаринаГривна, вдъхновена от автентичните български шевици, с мотив от чипровска канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската, а и световната традиция– КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, гривна Да..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с  Шевица – Росица Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Росица е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасяте ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Мотив от Ловешка Шевица Красива гривна, вдъхновена от българска шевица от Ловешко. Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Гривна с Шевица Цветелина - синяКрасива гривна в синьо, вдъхновена от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с който бъ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Кожена гривна с шевица Златна Кожена гривна с шевица Златна
Със заявка
Кожена гривна с шевица Златна..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с Шевица ЕлицаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фо..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Комплект Бижута с Шевица Рада Комплект Бижута с Шевица Рада
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица РадаКрасив и модерен Комплект украшения с шевици.Изработен в наситени цветове, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова.Удобни и приятни за носене, тези украшения ще бъдат стилен акцент във вашата визия.Избирайки накит с..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Яна Комплект Бижута с Шевица Яна
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица ЯнаКрасив и модерен Комплект украшения с шевици.Орнаментите пресъздават нежните ансамбли на  Софийската свиленица.Изработен в наситени цветове, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова.Удобни и приятни за носене, те..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Гривна с Шевица РумянаКрасива и модерна гривна, украсена с мотиви от българска шевица. Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех. Лека и приятна за носене, гривна Румяна е наслада за очите. Избирайки накит с шевица, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Показани 1 от 24 | 75 (4 Страници)

Бижута с шевици - модерен прочит на традицията!