Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Блог | Бабина Ракла RSS Feed

21 юни Шалове с шевици - подарък от сърцето на България
5 637
Случвало ли ви се е спешно да ви трябва интересен и оригинален подарък, но да попадате само на скучни и безинтересни предложения?Ако се нуждаете от ст..
05 ян. Страхотни подаръци за  Влюбени и Двойки за Свети Валентин
Петя 0 1079
Идва месецът на любовта и виното, които заедно всъщност правят една чудесна комбинация. Дали на 14 февруари ще отбележите Деня на влюбените, Деня на в..
04 ян. Какво да подарим за 8 март?
Петя 0 1414
8 март – ден на жената, празник на мама, баба, любимата учителка и жените до нас. Прекрасен повод, за да покажем любов и признателност към важните дам..
01 дек. Подаръци за Коледа
Петя 0 2612
Идва този момент от годината, когато всички се изправяме пред сложната задача да купим най-хубавите коледни подаръци за своите близки. Трябва да измис..
26 окт. Сребърни Бижута с български мотиви
Петя 3 1144
Всички сребърни съкровища можете да видите в категорията Сребърни бижута с български фолклорни мотиви.Събрали сме за Вас прекрасна колекция от оригина..
22 окт. Натурална козметика от България
0 353
Искаш ли да се чувстваш добре в собствената си кожа?Използвай натурална ръчно приготвена козметика, създадена в България с отношение и грижа към Вас. ..
19 окт. Бижута с естествени камъни от недрата на Родопите
Петя 2 393
Бижута от недрата на РодопитеКрасиви, харизматични накити от Родопа планина. Всички кристали и минерали се събират с голямо внимание, на ръка, от недр..
06 авг. Помощ!!! Търся подарък за Жена!
Петя 0 2340
Със сигурност поне веднъж в живота ви се е случвало да търсите подарък за жена – за най-добрата си приятелка или любимата половинка, но да нямате идея..
14 февр. Да е Берекет и да прелива през праговете - честваме Трифон Зарезан
0 766
На 14 февруари по стар стил отбелязваме Трифон Зарезан - народен празник в чест на свети Трифон. В българските народни традиции свети Трифон е покрови..
07 авг. Паметта на шевиците
Петя 0 5452
Представям си каква вълшебна гледка са били нашите баби и прабаби на мегдана – млади, гиздави моми, натъкмени в красиви, изкусно изработени носии. Вся..
02 март БАБА МАРТА!
Борислав 0 1093
На 1 март традицията повелява да се закичим с мартеница за здраве и късмет през годината.Мартеницата, която в някои краища я наричат още и мартинка, м..
19 февр. ЙОРДАНОВДЕН
Петя 0 1173
Дъще, днес е Богоявление, Йордановден. На разни места празника го знаят и като Водици, Кръстовден и Водокръсти.На 6 януари свършват дванадестетте пога..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)