8 март – ден на жената, празник на мама, баба, любимата учителка и любимите жени до нас. Прекрасен повод да покажем любов и признателност към важните дами в живота ни. И какъв би бил този празник без подобаващ подарък – от символично цвете до по-разточителни дарове - ние сме ЗА!

И естествено, сме готови веднага с нашите ТОП 9 предложения за хубав подарък за 8-ми март направо от Бабината Ракла.

 1. Разкошно цвете за 8 март - но не какво да е, а вечно, неувяхващо лале, изработено от плат.

Предлагаме на вашето внимание китните ни текстилни лаленца -  букети или отделни вечно свежи лалета с панделка, които можете да разгледате тук.


2. Гиздава кутия със сапунени цветя с аромат на момина сълза, орхидея и памук.

Тези красоти са най-новото попълнение в Бабината ракла, много оригинален и различен подарък за 8 март:

3. Шал с Шевица

Tози моден аксесоар e наистина един от най-харесваните ни подаръци. Ефирни и леки, шаловете с шевици са неустоими, прекрасни и много шик. Красивите им дизайни, препратка към традиционните шевици, внасят оригиналност, настроение и усмивка. Качественото им изпълнение няма да ви разочарова, а материите са приятни и нежни. 

4. Гривна с шевица

Оригинален подарък за всяка жена – красиво българско украшение с шевица, нещо повече от бижу.

Модерни етно гривни тип маншет, които по великолепен начин пресъздават фолклора върху съвременно украшение.

 

5. Ръчно изработено бижу с мотив от шевица

 За ценителите на българските традиции предлагаме нещо специално – колие с ръчно извезана шевица. Моделите на Гизда блестят със съвършена симетрия и изящна изработка. Достойни и за най-изтънчения вкус.

 


6.  Чаша за 8 март с послание за мама, баба, любимата учителка и жената до вас.

Няма нищо по-хубаво от това да подарите предмет с лично послание – весела и симпатична чаша, която ще накара всяка дама да се усмихва широко, докато сутрин отпива от сутрешното си кафе или чай. Подарък за всеки джоб – чаша с послание за 8 март.

 

Чаша с вдъхновяващо послание за любимата учителка или просто едно мило Благодаря също е хубава идея за подарък. Това е дар, който дълго време ще напомня на учителя колко важна роля има в живота на вашето дете.7. Кожени портфейли с шевици, ръчно изработени и пресъздаващи оригинални български мотиви, те са истински произведения на изкуството. Това е подарък, който ще направи впечатление и ще се запомни - чиста проба българска красота, с която можем само да се гордеем.8. Сребърно бижу за любимата жена

Изключителните сребърни украшения, всяко с български мотив, са нашето предложение за скъпоценен подарък за 8 март. Произведенията на Омая с изящната си изработка са подарък, който блести със стил и класа. Да, вашата дама ще бъде щастлива!

 

9. Направи разкошен подарък за 8 март или друг важен повод - нашата най-нова подаръчна кутия за специални дами.


Кутията се предлага в два варианта: Подаръчна кутия (1) с шал от коприна и Подаръчна кутия (2) с шал от шифон. В нея ще откриете красив шал с шевица, копринен или от шифон (моделът е по ваш избор и според наличностите), картичка с бродирани сърца и чудно хубаво текстилно лале за разкош.

10. И накрая най-бюджетното ни предложение за подарък за 8 март - Бандан с български мотиви.

Добавете едно от разкошните ни вечни лалета и воала имате завършен подарък за 8 март на супер изгодна цена.


С подарък или не, на този ден най-важно е да подарите мигове на уважение и топлина на дамите, които обичате и цените.

Честит 8-ми март, мили дами!