Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Гривни с Шевици

Гривна с Шевица Рада Гривна с Шевица Рада
Със заявка
Гривна, украсена с Българска Шевица от СофийскоКрасива гривна, вдъхновена от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ДаринаГривна, вдъхновена от автентичните български шевици, с мотив от чипровска канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската, а и световната традиция– КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, гривна Да..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с  Шевица – Росица Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Росица е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасяте ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Мотив от Ловешка Шевица Красива гривна, вдъхновена от българска шевица от Ловешко. Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Гривна с Шевица Цветелина - синяКрасива гривна в синьо, вдъхновена от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с който бъ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица РумянаКрасива и модерна гривна, украсена с мотиви от българска шевица. Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех. Лека и приятна за носене, гривна Румяна е наслада за очите. Избирайки накит с шевица, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЕлицаКрасива и модерна гривна, вдъхновена от автентичните български везма.Пресъздадени са орнаменти от нежната ловешка шевица. Характерни за нея са стилизираните растителни орнаменти – розети и полурозети  със силно заострени листа, подредени вълнообразно. Изключително лека и..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЗлатинаКрасива гривна с мотив от българска шевица.Старинният мотив Елбетица, изпълнен в нежно златисто, изгрява на гривна Златина. Носи пожелание за здраве, успех и хармония на своята притежателка.  Лека и приятна за носене, гривна Златина е прекрасно бижу, което ще направи ви..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Зорница Гривна с Шевица Зорница
Със заявка
Гривна с  Шевица – Зорница Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Зорница е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Боряна • синяКрасива и модерна гривна, вдъхновена от българските бесарабски шевици.Изработена в синьо, с изящни стилизирани елементи, тази гривна е направена да приковава погледите и да очарова. Удобна и приятна за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фол..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Боряна • червенаКрасива и модерна гривна, вдъхновена от българските бесарабски шевици.Изработена в червено, с изящни стилизирани елементи, тази гривна е направена да приковава погледите и да очарова. Удобна и приятна за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Галина Гривна с Шевица Галина
Със заявка
Гривна с Шевица ГалинаКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Софийско.Гривната е изработена в топъл червен цвят със стилизирани геометрични елементи. Изключително лека и приятна за носене, гривна Галина ще ви помогне да приковете вниманието на околните.Избирайк..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Галина - синяКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Софийско.Гривната е изработена в топъл червен цвят със стилизирани геометрични елементи. Изключително лека и приятна за носене, гривна Галина ще ви помогне да приковете вниманието на околните.Избира..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЯнаКрасива и модерна гривна с дизайн, вдъхновен от автентичните български шевица.Орнаментите пресъздават нежните ансамбли на  Софийската свиленица. Лека и приятна за носене, тази гривна ще бъде прекрасен акцент във вашата визия. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие доприна..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Ирина Гривна с Шевица Ирина
Със заявка
Гривна Ирина – размер M и LКрасива гривна с мотив от автентична българска шевица.Гривна Ирина пресъздава автентичния мотив Елбетица, която е символ на здраве, хармония и успех. Изпълнена в преобладаващо червената гама, лека и приятна за носене, гривна Ирина е впечатляващ акцент във визията на моде..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЖивкаКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Самоковско.Пресъздаден е мотивът Дървото на Живота. Изключително лека и приятна за носене, гривна Живка е впечатляващо бижу, с което няма да останете незабелязани.Избирайки накит с фолклорни елементи, в..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Иглика Пълна с цветове и излъчваща настроение, нашата най-нова гривна радва с багрите и формите, характерни за Самоковската везба.  Изобразени са растителни орнаменти, силно стилизирани и предствени с характерния за Самоковската везба  „разчленен“ силует. Размерът се..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Анна представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Анна с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Цветелина е елегантно допълнение към тоалета на всяка д..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Веска представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Веска с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Червена Боряна е елегантно допълнение към тоалета на всяка..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Веска Морето представлява чаровна подаръчна кутия в стилната синя гама. Шал с шевица Веска Морето с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Синя Боряна е елегантно допълнение към тоалета ..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Донка представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Донка с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Румяна е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Т..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Емилия представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Емилия с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Червена Боряна е елегантно допълнение към тоалета н..
66.50 лв. 70.00 лв.
Без данък:66.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Живка представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Живка с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Живка е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Тя..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Канатица Жълт представлява чаровна подаръчна кутия в разкошната жълта гама. Шал с шевица Канатица Жълт е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Дарина е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Тя придава но..
47.50 лв. 50.00 лв.
Без данък:47.50 лв.
Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)

Оригинален подарък за всяка жена – красиво българско украшение с шевица, нещо повече от бижу.

Модерни етно гривни тип маншет, които по великолепен начин пресъздават фолклора върху съвременно украшение.

Разгледай красивата палитра етно гривни с шевици на Бабина Ракла, избери своето бижу и участвай в съхраняването на българските традиции. Защото традицията е вдъхновение.

Гривните са изработени от изключително лек материал (алуминий със специално покритие). Размерът им се регулира спрямо големината на китката на своята притежателка. От вътрешната страна са апликирани с фолио тип подплата, което осигурява допълнителен комфорт и придава завършеност на гривната. Лакирани са с хипоалергенни благородни масла, разработка за детски играчки, което ги прави подходящи за всеки тип кожа.

Тези красиви бижута, носители на българския дух, са дело на художника Евгений Григоров.

Оригинален подарък за жена - за рожден ден, имен ден или годишнина.

Красив български подарък, с който да представим по най-добрия начин България  и българската култура в чужбина.

Можете да разгледате и чудесните Кожени Гривни с Шевици, изцяло ръчно изработени и украсени с автентични мотиви от български шевици.