Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Модерни Бижута с Шевици

Гривна, украсена с Българска Шевица от СофийскоКрасива гривна, вдъхновена от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица Боряна • синяКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки на..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Синя БорянаКрасив и модерен Комплект украшения, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработен в синьо, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова. Удобни и приятни за носене, тези украшения ще бъдат ..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Обеци с Шевица Синя Боряна Обеци с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Обеци с Шевица Боряна • синяКрасиви и модерни обеци, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработени в синьо, с изящни стилизирани елементи, тези обеци ще приковават погледите и ще очароват. Удобни и леки, те ще бъдат стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фолклорни еле..
19.20 лв.
Без данък:19.20 лв.
Гривна с Шевица ДаринаГривна, вдъхновена от автентичните български шевици, с мотив от чипровска канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската народна везба – КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, гривна Дарина е ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с  Шевица – Росица Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Росица е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасяте ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Мотив от Ловешка Шевица Красива гривна, вдъхновена от българска шевица от Ловешко. Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Колие с Шевица ЕлицаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фо..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Яна Комплект Бижута с Шевица Яна
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица ЯнаКрасив и модерен Комплект украшения с шевици.Орнаментите пресъздават нежните ансамбли на  Софийската свиленица.Изработен в наситени цветове, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова.Удобни и приятни за носене, те..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Гривна с Шевица РумянаКрасива и модерна гривна, украсена с мотиви от българска шевица. Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех. Лека и приятна за носене, гривна Румяна е наслада за очите. Избирайки накит с шевица, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица Дарина Колие с Шевица Дарина
Със заявка
Колие с Шевица ДаринаКрасиво и модерно украшение, украсено с мотива канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската народна везба – КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, колие Дарина е неповторим завърш..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица ЕлицаКрасива и модерна гривна, вдъхновена от автентичните български везма.Пресъздадени са орнаменти от нежната ловешка шевица. Характерни за нея са стилизираните растителни орнаменти – розети и полурозети  със силно заострени листа, подредени вълнообразно. Изключително лека и..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица РадаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехи..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица ЗлатинаКрасива гривна с мотив от българска шевица.Старинният мотив Елбетица, изпълнен в нежно златисто, изгрява на гривна Златина. Носи пожелание за здраве, успех и хармония на своята притежателка.  Лека и приятна за носене, гривна Златина е прекрасно бижу, което ще направи ви..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с  Шевица – Зорница Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Зорница е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица ЯнаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехит..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица Боряна • синяКрасива и модерна гривна, вдъхновена от българските бесарабски шевици.Изработена в синьо, с изящни стилизирани елементи, тази гривна е направена да приковава погледите и да очарова. Удобна и приятна за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фол..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица Златина Колие с Шевица Златина
Със заявка
Колие с Шевица ЗлатинаКрасиво колие с мотив от българска шевица. Старинният мотив Елбетица, изпълнен в нежно златисто, изгрява на колие Златина. Носи пожелание за здраве, успех и хармония на своята притежателка.  Леко и приятно за носене, колие Златина е прекрасно бижу, ко..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица Боряна • червенаКрасива и модерна гривна, вдъхновена от българските бесарабски шевици.Изработена в червено, с изящни стилизирани елементи, тази гривна е направена да приковава погледите и да очарова. Удобна и приятна за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ГалинаКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Софийско.Гривната е изработена в топъл червен цвят със стилизирани геометрични елементи. Изключително лека и приятна за носене, гривна Галина ще ви помогне да приковете вниманието на околните.Избирайки нак..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЯнаКрасива и модерна гривна с дизайн, вдъхновен от автентичните български шевица.Орнаментите пресъздават нежните ансамбли на  Софийската свиленица. Лека и приятна за носене, тази гривна ще бъде прекрасен акцент във вашата визия. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие доприна..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна Ирина – размер M и LКрасива гривна с мотив от автентична българска шевица.Гривна Ирина пресъздава автентичния мотив Елбетица, която е символ на здраве, хармония и успех. Изпълнена в преобладаващо червената гама, лека и приятна за носене, гривна Ирина е впечатляващ акцент във визията на моде..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица ЖивкаКрасива и модерна гривна, която пресъздава мотиви от българска шевица от Самоковско.Пресъздаден е мотивът Дървото на Живота. Изключително лека и приятна за носене, гривна Живка е впечатляващо бижу, с което няма да останете незабелязани.Избирайки накит с фолклорни елементи, в..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Иглика Пълна с цветове и излъчваща настроение, нашата най-нова гривна радва с багрите и формите, характерни за Самоковската везба.  Изобразени са растителни орнаменти, силно стилизирани и предствени с характерния за Самоковската везба  „разчленен“ силует. Размерът се..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)

Модерни Бижута с Шевици