Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Модерни Бижута с Шевици

Гривна, украсена с Българска Шевица от СофийскоКрасива гривна, вдъхновена от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица ГалинаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Украсено с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова.Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет.Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринас..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Галина в синьоКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Украсено с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова.Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет.Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допри..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица ЖивкаКрасиво и модерно украшения, украсено с мотиви от българска шевица от Самоковско.Пресъздаден е мотивът Дървото на Живота. Изключително лека и приятна за носене, колие Живка е впечатляващо бижу, с което няма да останете незабелязани.Удобно и приятно за носене, стилен акц..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Боряна • синяКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки на..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Цветелина Колие с Шевица Цветелина
Ново Със заявка
Колие с Шевица ЦветелинаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Колието е украсено с мотив от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Цветелина в синьоКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските шевици.Колието е украсено с мотив от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Синя Боряна Комплект Бижута с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица Синя БорянаКрасив и модерен Комплект украшения, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработен в синьо, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова. Удобни и приятни за носене, тези украшения ще бъдат ..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Обеци с Шевица Синя Боряна Обеци с Шевица Синя Боряна
Със заявка
Обеци с Шевица Боряна • синяКрасиви и модерни обеци, вдъхновени от българските бесарабски шевици.Изработени в синьо, с изящни стилизирани елементи, тези обеци ще приковават погледите и ще очароват. Удобни и леки, те ще бъдат стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фолклорни еле..
19.20 лв.
Без данък:19.20 лв.
Гривна с Шевица ДаринаГривна, вдъхновена от автентичните български шевици, с мотив от чипровска канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската, а и световната традиция– КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, гривна Да..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с  Шевица – Росица Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Росица е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасяте ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Мотив от Ловешка Шевица Красива гривна, вдъхновена от българска шевица от Ловешко. Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Гривна с Шевица Цветелина - синяКрасива гривна в синьо, вдъхновена от българска шевица от Ловешко.Изобразен е Пентаграм, стилизиран в растителен вариант. Пентаграмът е древен слънчев символ -  знак за кръговрата на живота и хармонията в света. Той е изключително силен защитен символ, с който бъ..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица ЕлицаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фо..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Рада Комплект Бижута с Шевица Рада
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица РадаКрасив и модерен Комплект украшения с шевици.Изработен в наситени цветове, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова.Удобни и приятни за носене, тези украшения ще бъдат стилен акцент във вашата визия.Избирайки накит с..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Комплект Бижута с Шевица Яна Комплект Бижута с Шевица Яна
Със заявка
Комплект Бижута с Шевица ЯнаКрасив и модерен Комплект украшения с шевици.Орнаментите пресъздават нежните ансамбли на  Софийската свиленица.Изработен в наситени цветове, с изящни стилизирани елементи, този комплект е направен, за да приковава погледите и да очарова.Удобни и приятни за носене, те..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Гривна с Шевица РумянаКрасива и модерна гривна, украсена с мотиви от българска шевица. Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех. Лека и приятна за носене, гривна Румяна е наслада за очите. Избирайки накит с шевица, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица ДаринаКрасиво и модерно украшение, украсено с мотива канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската народна везба – КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, колие Дарина е неповторим завърш..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица ЕлицаКрасива и модерна гривна, вдъхновена от автентичните български везма.Пресъздадени са орнаменти от нежната ловешка шевица. Характерни за нея са стилизираните растителни орнаменти – розети и полурозети  със силно заострени листа, подредени вълнообразно. Изключително лека и..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица РадаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехи..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Гривна с Шевица ЗлатинаКрасива гривна с мотив от българска шевица.Старинният мотив Елбетица, изпълнен в нежно златисто, изгрява на гривна Златина. Носи пожелание за здраве, успех и хармония на своята притежателка.  Лека и приятна за носене, гривна Златина е прекрасно бижу, което ще направи ви..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Гривна с Шевица Зорница Гривна с Шевица Зорница
Със заявка
Гривна с  Шевица – Зорница Красива и модерна гривна, претворяваща автентична българска шевица. С изящни орнаменти, изключително лека и приятна за носене, гривна Зорница е изключително бижу, което ще направи вашата визия уникална. Избирайки накит с фолклорни елементи, вие допринасят..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Колие с Шевица РумянаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица.Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех.Дар, който носи наричане за защита и благополучие. Избери подарък с дух и стойност. Избирайки накит с шевица, вие доп..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица ЯнаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехит..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Показани 1 от 24 | 33 (2 Страници)

Модерни Бижута с Шевици