Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Коледни венци

Марка: CHRISTMAS2022
Ръчно изработен Коледен венец в красиво украсена коледна кутия - модел 1.Размер: диаметър 30 см.Цвят: Зелено и златно. Опаковка: коледна кутия с панделка.Сроковете за изработка са съобразно натовареността на ателието: от 1 до 10 дни. В случай, че не можем да изпълним вашата поръчка, ще ви уведомим п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Ръчно изработен Коледен венец в красиво украсена коледна кутия - модел 2.Размер: диаметър 30 см.Цвят: Зелено и златно. Опаковка: коледна кутия с панделка.Сроковете за изработка са съобразно натовареността на ателието: от 1 до 10 дни. В случай, че не можем да изпълним вашата поръчка, ще ви уведомим п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Ръчно изработен Коледен венец в красиво украсена коледна кутия - модел 3.Размер: диаметър 30 см.Цвят: Зелено и златно. Опаковка: коледна кутия с панделка.Сроковете за изработка са съобразно натовареността на ателието: от 1 до 10 дни. В случай, че не можем да изпълним вашата поръчка, ще ви уведомим п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледен венец в празнична кутия модел 4
Ново Със заявка
Марка: CHRISTMAS2022
Ръчно изработен Коледен венец в красиво украсена коледна кутия - модел 4.Размер: диаметър 30 см.Цвят: Зелено и златно. Опаковка: коледна кутия с панделка.Сроковете за изработка са съобразно натовареността на ателието: от 1 до 10 дни. Ако нямаме възможност да изпълним вашата поръчка, ще ви уведомим п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Ръчно изработен Коледен венец в красиво украсена коледна кутия - модел 5.Размер: диаметър 30 см.Цвят: Зелено и златно. Опаковка: коледна кутия с панделка.Сроковете за изработка са съобразно натовареността на ателието: от 1 до 10 дни. В случай, че не можем да изпълним вашата поръчка, ще ви уведомим п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Коледен венец Звезда, ръчно изработен и украсен със сушени портокалови кръгчета, канелени пръчици и естествена шишарка. Диаметър: 35 см.Опакован в елегантна крафт кутия.Сроковете за изработка варират в зависимост от натовареността на нашето ателие и са между 1 и 10 дни.В случай, че не можем да изпъл..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Коледен венец Merry Christmas, ръчно изработен и украсен със сушени портокалови кръгчета, канелени пръчици и орех. Диаметър: 35 см.Опакован в елегантна крафт кутия.Сроковете за изработка варират в зависимост от натовареността на нашето ателие и са между 1 и 10 дни.В случай, че не можем да изпълним в..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Коледните венци, олицетворяващи топлата и уютна атмосфера на празничния сезон, са изящно ръчно изработени украшения, които придават на домовете топлина и коледно вълшебство. Всеки венец в тази категория е уникален и специално създаден с внимание към детайлите, използвайки естествени материали, които подчертават духа на коледните празници.

Коледните венци са вдъхновени от природата и обогатени с разнообразни елементи, които създават вълшебна обстановка. Венците са изработени от висококачествени материали и включват естествени елементи като ароматни канелени пръчици, сушени портокалови резенчета и орехи. Тези природни акценти не само придават на венеца елегантност, но и осигуряват приятен аромат, който запълва дома с усещане за топлина и уют.

Всеки венец е уникален творчески продукт, съчетаващ традиционни коледни елементи с модерен дизайн. Ръчната изработка гарантира високо качество и внимание към детайлите, като всяко букетче, панделка и украшение е внимателно подбрано и поставено с любов и стил. Коледните венци са идеални за оформяне на входните врати, стени или дори за поставяне на празничната трапеза, създавайки неповторима атмосфера на радост и празнично настроение.

Изберете един от нашите уникални коледни венци и превърнете вашия дом в истинска коледна приказка, пленяваща с красив декор и топлина. Всеки венец е не само стилно допълнение към вашия интериор, но и но и идеален подарък за семейство или приятели, даряващ им с частичка от коледната магия и уюта, който само коледните венци могат да създадат.