Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Бижута с естествени камъни

Марка: Български
Ръчно изработена гривна от еко кожа и висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този кра..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай, украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено стоманено колие, украсено с медальон с родопски цитрин. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организ..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Безкрай, украсени с родопски аметисти. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва интуицията и п..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан от плетен черен шнур, мъниста далматински яспис и родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройни експе..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна с висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което ..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 2), украсено с красив родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът е прочут като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Мъжка гривна с планински кристал от Родопите..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва интуицията и ..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна "Баланс", украсена с родопски планински кристал. Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиции, специално организирани в тази об..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна Хармония с родопски планински кристал.Материал: родопски планински кристал, памучен шнур, металДоставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни...
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Гривна Фибоначи с аметист и ахат Гривна Фибоначи с аметист и ахат
Със заявка
Марка: Български
"Гривна Фибоначи" е изработена съобразно редицата на Фибоначи-представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две.Редицата на Фибоначи се наблюдава в природата като последователността в подредбата на клоните на дърветата, листата, цветята, подр..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Вариации на Медальони с родопски планински кристал.Красивите бижута от колекцията RhoDope носят в себе си заряда на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придава уникална ..
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
Марка: Български
Мъжка гривна с родопски пирит Богатство, модел 1..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти - модел 2. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва инт..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от еко кожа и шнур, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организ..
29.89 лв.
Без данък:29.89 лв.
Гривна с планински кристал, естествена кожa Гривна с планински кристал, естествена кожa
Изчерпан
Марка: Български
Ръчно изработена гривна, направена от естествена кожа и украсена с родопски планински кристал. Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експ..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 3), украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Елиминира стреса и тревожността и помага при медитация за освобождаване от натрапч..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие от плетен шнур, украсено с родопски опал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по тоз..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Мъжка гривна с родопски пирит Богатство, модел 2..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти - модел 3. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва инт..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Гривна с родопски аметист, естествена кожа Гривна с родопски аметист, естествена кожа
Със заявка
Марка: Български
Ръчно изработена гривна от естествена кожа, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организир..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена елегантна гривна от плетен шнур, украсена с планински кристал.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специал..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие  родопски черен турмалин - модел 1.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Показани 1 от 24 | 71 (3 Страници)

Бижута с естествени камъни - кристали и минерали от Родопа планина.

Неповторимите бижута, украсени с необработени кристали и минерали, пазят в себе си частица от силата и енергията на величествените Родопи.

Всички полускъпоцени камъни за тези уникални украшения са събрани на ръка и това ги прави неповторими, заредени със специална енергия и заряд.

Бижутата от колекцията RhoDope са не само красиви украшение, благодарение на лечебните свойства на кристалите, те притежават изцелителна сила и внасят в живота ни чиста енергия.

Естествените камъни имат пречистваща сила и освобождават от отрицателна енергия.


Бижута RhoDope се отличават с уникална визия, цветове и съчетания на материи и камъни.


Тези енергийни бижута с етсествени камъни могат да привлекат здраве, любов и увереност в деня ви и да ви помогнат да постигнете мечтите си.

Всяко бижу е направено ръчно и с много любов, за да носи освен красота и силен заряд от положителна енергия. Придружено е от важна информация как да съхраните кристалните елементи в отлично състояние. И не забравяйте, това не е обикновено бижу, защото всяко колие или гривна се изработва с най-чисти намерения и се зарежда с послание за любов и добруване на своя бъдещ притежател. Преди да бъде изпратено, всяко бижу се почиства и зарежда от Рейки терапевт.

Когато избирате бижу за себе си или за подарък за скъп човек, преценявайте внимателно, защото всяко бижу има уникални свойства.


Почувствайте магията на Родопите с оригиналните украшения на RhoDope Jewelry.


Бижутата с минерали и кристали са подходящи както за жени, така и за мъже.

Те са стилни, елегантни, те носят силата на Родопите в себе си. 

Направете оригинален подарък, зареден с енергия и неповторима красота.

Уважаеми клиенти, времето за изработка и доставка на Украшенията с кристали е индивидуално и може да отнеме до 5 дни.

Прочетете повече за уникалните Бижута с полускъпоценни камъни в нашата Блог статия Бижута с естествени камъни от недрата на Родопите.