Бижута от недрата на Родопите

Красиви, харизматични накити от Родопа планина. Всички кристали и минерали се събират с голямо внимание, на ръка, от недрата на Родопите. Това зарежда бижутата със специална енергия и всяко украшение притежава свой, неповторим облик. Бижутата с кристали носят в себе си частица от силата и духа на древната Родопа.

Украшенията с кристали и минерали имат лечебна сила, помагат ни да сме защитени от негативни въздействия, да сме по-здрави, спокойни и омиротворени, привличат любовта, радостта и изобилието в живота ни.

За да изберете точното бижу с кристал за вас или за ваш приятел,  просто се доверете на вътрешното си усещане и интуиция. Освен това всеки кристал има изявени сили и свойства, за които е добре да знаете при своя избор.

Бижута с планински кристал


Планинският кристал, който древните гърци оприличавали с лед (на гръцки: κρύσταλλος - лед), е прозрачен, чист и безцветен кристал. Той притежава силата да пречиства душата и тялото на човек, носи баланс и свързва тяло и ум в едно хармонично цяло.

Осигурява яснота на ума, подобрява умствените способности и концентрацията и способства да изпълним намеренията си. Планинският кристал е универсален камък, може да бъде програмиран за всякаква употреба, тъй като излъчва всички цветови вибрации в светлинния спектър. Може да бъде от помощ при изгаряне, главоболие, умора или проблеми с очите. Този кристал е мощен лечител, дава сила на организма са се пребори с това, което го измъчва, да се хармонизира и балансира. Неслучайно в миналото е използван като защита от черна магия.

Планинският кристал е свързан на енергийно ниво със зодиакалните знаци Козирог, Лъв и Близнаци.

Бижута с Черен Турмалин


Черният турмалин  осигурява енергийна защита от отрицателни вибрации. Съвременният забързан, пренаселен и пълен със стресови ситуации свят неминуемо се отразява на нашето емоционално състояние. Турмалинът ни предпазва от тези отрицателни енергийни въздействия, елиминира негативната енергия, страха и мъката и осигурява мощна защита. Повишава самочувствието и психичната енергия, подобрява разбирателството и комуникацията. Помага ни да постигнем състояние на щастие, баланс и покой.

Свързва се със зодиакалните знаци Близнаци и Везни.


Бижута с розов кварц


Розовият кварц е бледорозов, полупрозрачен  камък. Това е камъкът на любовта.

Носи ни способността да прощаваме, да се разбираме с другите, да сме състрадателни. Лекува сърцето, подпомага работата на кръвоносната система, премахва блокажите. Използва се за привличане на любов в живота, постигане на щастие, хармония и безусловна любов. Подобрява самочувствието и лекува емоционални рани, премахва негативни чувства като гняв и омраза.

Свързва се със зодиакалните знаци Везни и Телец.

Бижута с Аметист


Аметистът се слави като духовният камък, свързва се с интуицията. Има множество лечебни и мистични сили – осигурява защита, пречиства от негативни емоции, успокоява ума, подобрява съня, елиминира стреса и тревожността. Помага ни да контролираме негативните мисли и ни прави по-проницателни в бизнес отношенията. Привлича изобилието, просперитета в живота, улеснява комуникацията и разбирателството с другите. 

Свързва се със зодиакалните знаци Риби, Дева, Водолей и Козирог.

Бижута с Цитрин


Названието цитрин идва от френското citron (лимон) заради жълтия му лимонен цвят.

Цитринът внася светлина и положителна енергия, способства постигането на растеж и изобилие. Цитринът е известен като камъкът на късмета, насърчава успеха особено в бизнеса и търговията. Този камък не съхранява в себе си никаква негативна енергия. Внася в нас чувство на щастие и светлина, помага ни да видим възможностите в живота ни.

Свързва се със зодиакалните знаци Близнаци и Дева.

Нашето предложение: можете да комбинирате прекрасните родопски Бижута с естествени камъни с уникалните Шалове с шевици.