Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Сребърни Бижута Колекция Традиция

Марка: OMAIA
Сребърна гривна Родът (4 елемента) Сребърна гривна Родът е събрала в себе си най-ценното за всеки от нас. Дървото на живота е символ на Кръговрата на живота, връзката с рода и корените ни, паметта на поколенията, вярата, любовта, късмета, листенца от дървото, което сме и ние и малко топче тюркоаз.....
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърна гривна Родът (6 елемента) Сребърна гривна Родът е събрала в себе си най-ценното за всеки от нас. Дървото на живота е символ на Кръговрата на живота, връзката с рода и корените ни, паметта на поколенията, вярата, любовта, късмета, листенца от дървото, което сме и ние и малко топче тюркоаз.....
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърни Пафти Сребърни пафти РОДОПИ IX-XX век /съвременна изработка/Пафтите украсяват жената векове наред, те са символ за женствеността на българката.Според археологически находки в Мадара, пафти на територията на България са се ковали още през 9-10 век, като масово са се произвеждали по време на ..
968.00 лв.
Без данък:968.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Аида Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омая. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Изработени от сребро проба 925.Сроковете за изработка са от 3 до 14 дни...
261.00 лв.
Без данък:261.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Антика Аристократични сребърни украшения с нежни орнаменти, наподобяващи спирала.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити..
237.00 лв.
Без данък:237.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Антични III век Антични Сребърни накити, реплика на старинни украшения от III век,открити край гр. Несебър.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български ант..
330.00 лв.
Без данък:330.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Арпалии Името Арпалии идва от думата „арпа“ – ечемик, заради зърната, наредени около ажурно изработения кръг в средата. Елементите имат център с формата на кръг с изпъкнала розета.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни..
594.00 лв.
Без данък:594.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Басара Басара е красиво женско име което означава СИЯНИЕ, зазоряване, утрин.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Диа..
446.00 лв.
Без данък:446.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Античен Йерусалим Сребърни украшения с красиви естествени перли.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана.Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Сребърният компл..
329.00 лв.
Без данък:329.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Етно Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Можете да комбинирате пръстен Етно с обеци с корал, тюркоаз или перли, кои..
363.00 лв.
Без данък:363.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Катаница Фигурата Канатица символизира вечен живот (или дълголетие), използва се като амулет за защита от зли сили и негативни влияния, и е символ, който носи щастие и благоденствие на притежателя му.В България наименованието „Канатица” може да се преведе като „Криле”, символ е на ..
366.00 лв.
Без данък:366.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Куково цвете Куковото цвете, познато още като кукуряк, е изобразено с три листа и се свързва с хармонията между трите основни енергии - земната, небесната и човешката и се носи за закрила и здраве.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутери..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Монети Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Комплектът се състои от прочелник с цветя и 9 монети, обеци с монети (1,..
578.00 лв.
Без данък:578.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Нестинарка Сребърният комплект включва медальон, обеци и пръстен.Нестинарството е един от най-интересните ритуали по българските земи, единствен по рода си, съществуващ от векове.Нестинарството се е зародило още преди Христа, като езически ритуал, изпълняван от древните траки. Танц..
218.00 лв.
Без данък:218.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Пафти По своята форма пафтите биват продълговати, правоъгълни, кръгли или с характерната форма на палмета със завити нагоре крайща.В пафтите могат да се срещнат както растителни орнаменти - цветя, листа, гроздове, плодове, плетеници, така и типично българските животински мотиви - п..
337.00 лв.
Без данък:337.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Плодородие Гълъб с маслинена клонка в човката е символ на Живота и Любовта. В библейския разказ гълъбът донася маслинената клонка на палубата на Ноевия ковчег и символизира надеждата, хармонията и отново откритото щастие.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, израб..
296.00 лв.
Без данък:296.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Преславско съкровище Сребърни накити, реплика на Преславското съкровище.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омая. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Изработе..
373.00 лв.
Без данък:373.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Птиците на щастието Гълъбът символизира надеждата, хармонията, щастието и любовта.Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана.Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити..
481.00 лв.
Без данък:481.00 лв.
Марка: OMAIA
Ажурен сребърен комплект Старинно Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана.Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Дължина на колието със синджира: 55,00 см.Изработени от сребро п..
695.00 лв.
Без данък:695.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Тракийски с ангел Сребърни Накити, носители на българския Дух и Традиция, изработени за Вас от бижутерия Омана. Разкошни сребърни украшения, вдъхновени от историята и пресъздаващи български антични и възрожденски накити. Широчина на елементите: 3,00 см.Изработени от сребро проба 92..
787.00 лв.
Без данък:787.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Фиала Сребърен комплект Фиала е изработен по подобие на фиала, открита в Тракийското сребърно съкровище от Рогозен, датирано от началото на V до средата на IV в. пр. н. е.Фиалите са богато украсени с орнаменти - най-често това са стилизирани лотоси, жълъди ,шишарки, бръшлян и разли..
323.00 лв.
Без данък:323.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект ХармонияИзработен по българска шевица.Четирите рамене на кръста са като стрели, които в посока към центъра са удвоени и водят към идеята за един стабилен център, към който е насочено всичко - хармоничност на всеки елемент в пространството и във всички посоки на света.Сребърни Накит..
255.00 лв.
Без данък:255.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Цар Иван Асен IIСребърният комплект включва медальон, обеци и пръстен.Монета Цар Иван Асен II, изработена от сребро.Първата българска монета е на цар Иван Асен II и е първото доказано българско монетосечене. Изобразен е цар Иван Асен II в цял ръст, като владетелят е поставил дяснат..
203.00 лв.
Без данък:203.00 лв.
Марка: OMAIA
Сребърен комплект Шевица Дантела Цветето е много древен символ на младостта, растежа, новия живот и красотата. Българските народни песни възпяват различни цветя – трендафила, босилека, ружата, здравеца, божура и др.Някои от цветята се наричат „лековити“, други – „момински“. Според народните вярвания..
713.00 лв.
Без данък:713.00 лв.
Показани 1 от 24 | 110 (5 Страници)
Българските сребърни украшения от Колекция Традиция са изключителен подарък, защото с тях подарявате дар, натоварен с култура и традиция, смисъл и дълбочина.

Тези разкошни сребърни украшения са подходящ подаръка за:

  • Подарък за сватба
  • Подарък за абитуриентски бал
  • Подарък за годишнина
  • Подарък за дама за рожден ден
  • Подарък за жената на Вашето сърце

...и за всеки важен повод във вашия живот, който трябва да бъде отбелязан по подобаващ начин.