Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Икони

Марка: Български
Икона Света Богородица - МалкаИконата е ръчно изработена и представлява точно релефно копие на оригинално изображение, датиращо от Средновековието. Дървената основа е измайсторена в с. Орешак. Медната част е произведение на Ателие за приложни изкуства „Леонардо“, основано от Стефан Георгиев през 196..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Медна Икона Св. Богородица и МладенецаИкона, ръчно изработена от кована мед и украсена с красива рамка от липа. Св. Богородица бди над домашното огнище и го закриля. Стойностен и мъдър подарък за семейство. Размерите на иконата са: дължина - 20 см., широчина - 17 см.. дебелина - 2 см.  ..
49.99 лв.
Без данък:41.66 лв.
Медна Икона на Свети Мина Икона на Свети Мина, покровител на семейното огнище, чийто образ сякаш оживява в медта и излъчва мощ и сила, но и доброта и великодушие.Иконата е ръчно изработена и представлява точно релефно копие на оригинално изображение, датиращо от Средновековието. Дървената основ..
79.99 лв.
Без данък:66.66 лв.
Медна Икона Свети ДимитърПресъздаден от искряща мед и дърво, образът на Св. Димитър Чудотворец ще донесе топлина и хармония във вашия дом.Иконата е ръчно изработена и представлява точно релефно копие на оригинално изображение, датиращо от Средновековието. Дървената основа е измайсторена в с. Орешак...
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Медна Икона Свети Георги Победоносец Впечатляваща икона, събрала в себе си топлината на обработеното дърво и мекия блясък на кованата мед, която ще ви даде частица от силата и мощта на Св. Георги.Иконата е ръчно изработена и представлява точно релефно копие на оригинално изображение, датиращо о..
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Медна Икона на Свети Николай Образът на Свети Николай е претворен от кована мед върху дървена плоскост в една уникална икона, която вдъхва надежда и увереност за светло бъдеще. Светецът е покровител на моряците и рибарите, децата, търговците, банкерите, фармацевтите и затворниците.Иконата е ръч..
85.00 лв.
Без данък:70.83 лв.
Марка: Български
Медна Икона Възкресение Христово.Размери:Рамка: 29см x 38см Икона: 23см x 29см..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Медна Икона Св. Архангел МихаилРазмери:Рамка: 20смх28смИкона: 15смх19смТегло: 0,72кг...
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Български
Голяма Медна Икона на Св. Мина.Размери:Рамка: 35см х 25смИкона: 28см х 20смТегло: 1кг...
105.00 лв.
Без данък:87.50 лв.
Марка: Български
Голяма медна икона на Свети Георги.Размери: Рамка: 28смх37см Икона: 23смх28см..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Медна Икона Свети Иван РилскиСвети Иван Рилски е основател на най-големия манастир в България – красивата Рилска обител. Той е един от най-тачените български светци, небесен покровител на българите, който още приживе е наричан „земен ангел“ и „небесен жител“.В земния си път светецът извършва много ч..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Медна Икона Свети Константин и Елена - ГолямаРазмери: Рамка: 28смх37см; Икона: 23смх29см..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Голяма Медна Икона Успение Богородично.Размери:Рамка: 25см х 35смИкона: 19см х 26смТегло: 1.80 кг...
102.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Св. Св. Константин и Елена Медна икона с образите на Св. Царица Елена и Св. Константин Велики. За своята роля в разпространението на християнството те са канонизирани от Църквата като светци-равноапостоли и покровители на християнската вяра. Изковани от блестящата мед, образите на св..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Медна Икона Свети Иван Рилски Медна Икона Свети Иван Рилски
След предварителна заявка
Марка: Български
Медна Икона Свети Иван РилскиСвети Иван Рилски е български светец и отшелник, основател на красивия Рилски манастир, небесен покровител на българския народ. Още докато е жив е наричан „земен и небесен ангел”. Неговият образ, изваян в бляскавата мед, закриля дома и сочи пътя на вярата и  благода..
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Св. Архангел Михаил - Голяма   Архангел Михаил е един от четиримата архангели в Стария завет (заедно с Гавриил, Рафаил и Уриил) и един от седемте архангели в Библията. Смята се, че той е помогнал на Господ при сътворяването на Земята. Архангел Ми..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Медна икона Света Богородица БългарскаОбразите на Света Богородица и Младенеца, красиво пресъздадени в медното изображение, внасят доброта, спокойствие и упование в дома.Изображението е ръчно изработено и поставено върху дъска, произведена в село Орешак. Всички авторски права са запазени! Икони..
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Света Богородица – Достойно есть Иконата Света Богородица – Достойно есть е прочута с чудотворната си сила, за която свидетелстват безброй истории за благодарни и получили изцеление и помощ хора. Тя носи в себе си усещане за смирение, благост, упование и закрила. Иконата е ръчно израбо..
132.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Света Богородица УкраинскаБогато украсена икона на Света Богородица, изработена от кована мед и украсена с медни орнаменти.Изображението е ръчно изработено и поставено върху дървена подложка, произведена в село Орешак. Всички авторски права са запазени! Иконите са сертифицирани и из..
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Голяма БогородицаКрасива композиция с изображенията на Света Богородица и Младенеца, която излъчва усещане за смирение и божествена доброта.Изображението е ръчно изковано от мед и поставено върху дървена подложка, произведена в село Орешак. Всички авторски права са запазени! Иконите..
132.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Света Богородица Умиление - специално изданиеТази уникална ръчно изработена икона е точно релефно копие на Икона от Средните векове и внaсq в дома усещане за мир и благодат. Медното изображение на Богородица е поставено върху дъска, изработена в село Орешак.Образът на Света Богородица Ум..
228.00 лв.
Без данък:190.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Свети ПанталеймонИкона на Свети Панталеймон, който се счита за Покровител на лекарки и акушерки. Името му произлиза от старогръцки и се превежда като Всемилостив. Светецът е великомъченик, който отказал да се поклони на езическите богове и да предаде Христовата вяра и бил съсечен по запо..
72.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Български
Медна Икона Благовещение – голяма Иконата пресъздава момента, в който Архангел Михаил възвестява на Дева Мария Благата вест, че тя ще роди дългоочаквания син Божи – Иисус Христос. Прзникът се почита от всички християни на 25 март.Иконата е ръчно изработена от кована мед върху дървена основа и п..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Марка: Български
Медна Икона Иисус Христос - ГолямаОбразът на Иисус Христос, изкован от мед, излъчва усещане за благодат, скромност и милосърдие.Изображението е ръчно изработено и преставлява точно копие на икона от Средните Векове. Поставено е върху дървена подложка, произведена в село Орешак. Всички авторски ..
135.00 лв.
Без данък:112.50 лв.
Показани 1 от 24 | 46 (2 Страници)

Разнообразие от икони, които са прекрасен, изпълнен с мисъл и  вяра подарък, подходящ за сватба, за кръщене, за семейство или за много специален човек или повод.

Подарявайки икона, вие подарявате послание за здраве, за надежда и упование, за щастлив и благословен живот.