Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Колиета с Шевици

Колие с Шевица Боряна • синяКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки на..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Елица Колие с Шевица Елица
Със заявка
Колие с Шевица ЕлицаКрасиво и модерно украшение, вдъхновено от българските бесарабски шевици.Изработено в синьо, с изящни стилизирани елементи, това колие е направено, за да приковава погледите и да очарова. Удобно и приятно за носене, стилен акцент във вашия тоалет. Избирайки накит с фо..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Дарина Колие с Шевица Дарина
Със заявка
Колие с Шевица ДаринаКрасиво и модерно украшение, украсено с мотива канатица.Пресъздаден е един от най-важните елементи в българската народна везба – КАНАТИЦАТА. Символ на семейството, разбирателството и хармонията.Наслада за очите и приятна за носене, колие Дарина е неповторим завърш..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Рада Колие с Шевица Рада
Със заявка
Колие с Шевица РадаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехи..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Румяна Колие с Шевица Румяна
Със заявка
Колие с Шевица РумянаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица.Красивата елбетица изгрява на тази гривна, за да донесе на своята притежателка хармония, здраве и успех.Дар, който носи наричане за защита и благополучие. Избери подарък с дух и стойност. Избирайки накит с шевица, вие доп..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Яна Колие с Шевица Яна
Със заявка
Колие с Шевица ЯнаКрасиво колие, украсено с мотиви от българска шевица от Софийско.Изобразени са растителни орнаменти, широко разпространени в района.  Смятало се, че, освен че са много красив орнамент, цветята предпазват от лоши очи и уроки, затова и българката често ги везе по дрехит..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Колие с Шевица Златина Колие с Шевица Златина
Със заявка
Колие с Шевица ЗлатинаКрасиво колие с мотив от българска шевица. Старинният мотив Елбетица, изпълнен в нежно златисто, изгрява на колие Златина. Носи пожелание за здраве, успех и хармония на своята притежателка.  Леко и приятно за носене, колие Златина е прекрасно бижу, ко..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Колиета с Български Шевици  - модерен прочит на традицията.