Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

ШАЛОВЕ С ШЕВИЦИ

Марка: Български
Бандана Веска Морето представлява изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Красивият дизайн, хармонично съчетава в морско синята гама български орнаменти от Сандански и Софийски регион и прави този продукт уникален аксесоар и чудесна идея за подарък за ж..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана Дария е изключително удобен, многофункционален, безшевен шал за глава.Красивият дизайн е богато украсена с мотиви от Русе, Ямбол, Пловдив и Берковица региони. Българските орнаменти правят този продукт уникален аксесоар и страхотна идея за подарък за жена.Продава се заедно със схемата за пост..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана Лилия представлява изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Красивият дизайн на бандан Лилия е украсен с мотиви от Гоцеделчевски и Белоградчишки региони. Този бандан е уникален аксесоар и чудесна идея за подарък за жена.Продава се заедно със..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана Мария представлява изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Красивият дизайн на бандан Мария хармонично съчетава български орнаменти и прави този аксесоар  чудесна идея за подарък за жена.Продава се заедно със схемата за слагане на "УниБан”. ..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Правоъгълен дамски шал "Живка", украсен с български орнаменти от Самоковски регион.Ефирен и лек шифонен плат, изработен от синтетични влакна.Състав: ШифонРазмер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Копринен шал Канатица - жълт 160x45 Копринен шал Канатица - жълт 160x45
Изчерпан
Марка: Български
Копринен шал с шевица Канатица - жълт Красив копринен шал с размери 160/45 см. Направен от 100% коприна с ръчно изработени подгъви. Шевицата е изработена като щампа. ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Дамски шал Донка, украсен с мотиви от Софийско.Красив и оригинален подарък за жена.Направен от модал - лека материя, изтъкана от естествени нишки. Шевицата е изработена като щампа. Размер: 95x95 см...
40.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Емил (унисекс) - подходящ и за жени, и за мъже.Изключително приятна материя: фина, но същевременно плътна вълнена тъкан.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45Материя: тънък вълнен плат. Шалът завършва с ресни.Състав: 44 % вискоза; 56 % вълна. ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Бандана е изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Оригиналният дизайн на бандана Асен, хармонично съчетава елементи от българска шевица. Уникален български  продукт - отличен аксесоар и чудесна идея за подарък.Изпълнен в по-тъмен цвят, той е подходящ..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана Живка представлява изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Красивият дизайн на бандан Живка, хармонично съчетава български орнаменти от Самоковски регион, прави този продукт уникален аксесоар и чудесна идея за подарък за жена.Продава се заедно с..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана "Канатица Жълт" е украсен с традиционния елемент канатица - символ на хармония и семейно щастие.Изпълнен в приятен жълт цвят,  бандана е свеж и оригинален подарък за жена.Състав: Спандекс - синтетичен, еластичен и здрав плат. Шевицата е изработена като щампа.  Пр..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана "Канатица Син" е украсен с традиционния елемент канатица - символ на благополучие, хармония и семейно щастие.Изпълнен в свеж син цвят, бандана е интересен и оригинален подарък за жена.Състав: Спандекс - синтетичен, еластичен и здрав плат. Шевицата е изработена като щампа.  ..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Правоъгълен дамски шал Канатица Жълт, украсен с български орнаменти в свежата жълта гама.Нежна и ефирна материя.Състав: ШифонРазмер: 160x45 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Асен (унисекс) - подходящ и за жени, и за мъже.Изключително приятна материя: фина, но същевременно плътна вълнена тъкан.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45 см.Материя: тънък вълнен плат. Шалът завършва с ресни. Състав: 44 % вискоза; ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Бандана Емил е изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Бандана Емил хармонично съчетава елементи от българска шевица и носи добро настроение. Уникален български  продукт - отличен аксесоар и чудесна идея за подарък както за жена, така и за мъж.Продав..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Бандана представлява изключително удобна, многофункционална, безшевна кърпа за глава. Красивият дизайн на бандана София, хармонично съчетал български орнаменти от Сандански и Свищовски регион, прави този продукт уникален аксесоар и чудесна идея за подарък за жена.Продава се зае..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Български
Правоъгълен дамски шал Канатица Син, украсен с български орнаменти в искрящата синя гама.Нежна и ефирна материя.Състав: ШифонРазмер: 160x45 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Марка: Български
Копринен шал с шевица Анна - лукс Красив копринен шал с размери 160/45 см. Направен от 100% коприна с ръчно изработени подгъви. Самата шевица е изработена като щампа. ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Правоъгълен дамски шал Лилия, украсен с мотиви от Гоце Делчевско и Белоградчишко.Разкошно съчетание на тъмно лилавата и синьо-зелената гама.Нежна и ефирна материя.Състав: ШифонРазмер: 160x45 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Марка: Български
Красив дамски шал "София" - хармония от български орнаменти от Сандански и Свищовски регион.Състав: ШифонРазмер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Веска Класик, украсен с мотиви от Софийски и Сандански регион.Елегантен черно-бял модел с красиви тъмно-сини акценти.Изключително приятна материя: фина, но същевременно плътна вълнена тъкан.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45Материя: тънък вълнен ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Красив дамски шал "Анна" - хармония от български орнаменти.Размер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал "Анна" от типа Инфинити (безкраен шал) с червена подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка.Красив подарък за жена за всеки повод - за рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин, Коледа а з..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал "Живка" от типа Инфинити (безкраен шал) с червена подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка. Размер: 150x50 см.Състав (на подплънката): памук/еластан. Състав (на материята с принт):пола..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)

Разгледайте чудесните Шалове с шевици, представени от БабинаРакла.БГ.

Те са свежи, красиви и много шик.

Шаловете с български шевици не са просто още един красив шал, те носят в себе си обаянието на българските орнаменти, символика и дух.

Те се отличават с

 • Качество и Оригиналност
 • Елегантност и Българска естетика

Те са перфектният подарък за жена. Подаръкът, който търсиш - оригинален и стилен.

Избери изящен ШАЛ С БЪЛГАРСКА ШЕВИЦА – съзвучие от Български Орнаменти и зарадвай някоя прекрасна дама.

Направи оригинален БЪЛГАРСКИ подарък, избери от красивите ни дамски шалове, претворяващи уникалните български мотиви. Вземи го в ефектна подаръчна опаковка на изключително добра цена.

За кого са подходящи:

 • Те са прекрасен подарък за жена
 • Чудесен подарък за мама
 • Отличен подарък за баба
 • Добра идея за подарък за учителка
 • Хубав подарък за госпожите в детската градина
 • Перфектният корпоративен подарък
 • И разбира се, оригинален подарък за чужденец, защото красотата на българските шевици е най-добрият начин да впечатлите вашите чуждестранни приятели.

Уникална колекция от Дамски Шалове с красиви български орнаменти.

Шаловете се предлагат в материи КОПРИНА (размери 65x65 см и 160x45 см), ШИФОН (150x50 см и 85x85 см) и ПОЛАР (150x50 см).

За да направите подаръка още по-впечатляващ, съчетайте го с подходяща българска гривна от Колекцията Гривни в Шевици и направете чудесен комплект по ваш избор.

Поканете настроението в своя ден – носете изделие с шевици от БабинаРакла.БГ.

Ако търсите ефектен и интересен подарък за Коледа, Свети Валентин, 8-ми март и изобщо всеки специален повод - шаловете с шевица са чудесен избор, защото дамите обожават шаловете с български орнаменти.

Ако търсите оригинален акцент във вашата визия, ако искате по някакъв начин да включите традициите във вашето модерно облекло, ако за вас опазването на българските корени е важна кауза, или чисто и просто се възхищавате на красотата на българската шевица, разгледайте удивителните шалове от Бабината Ракла, събрали в себе си хармония от български орнаменти.

Те са:

 • невероятно стилни
 • изключително оригинални
 • деликатни на допир
 • истински български

Насладете се на красивите български шалове с шевици, представени от БабинаРакла.БГ.

Носете ги с гордост или направете оригинален подарък на любимата жена или приятелка.