Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

ШАЛОВЕ С ШЕВИЦИ

Разгледайте чудесните Шалове с шевици, представени от БабинаРакла.БГ.

Те са свежи, красиви и много шик.

Шаловете с шевици не са просто още един красив шал, те носят в себе си обаянието на българските орнаменти, символика и дух.

Те се отличават с

 • Качество и Оригиналност
 • Елегантност и Българска естетика

Те са перфектният подарък за жена. Подаръкът, който търсиш - оригинален и стилен.

Избери изящен ШАЛ С ШЕВИЦА – съзвучие от Български Орнаменти и зарадвай някоя прекрасна дама.

Направи оригинален подарък, избери от красивите ни шалове, претворяващи уникалните български мотиви. Вземи го в ефектна подаръчна опаковка на изключително добра цена.

За кого са подходящи:

 • Те са прекрасен подарък за жена
 • Чудесен подарък за мама
 • Отличен подарък за баба
 • Добра идея за подарък за учителка
 • Хубав подарък за госпожите в детската градина
 • И разбира се, оригинален подарък за чужденец, защото красотата на българските шевици е най-добрият начин да впечатлите някоя чуждестранна дама.

Уникална колекция от Дамски Шалове с красиви български орнаменти.

Шаловете се предлагат в материи КОПРИНА (размери 65x65 см и 160x45 см), ШИФОН (150x50 см и 85x85 см) и ПОЛАР (150x50 см).

За да направите подаръка още по-впечатляващ, съчетайте го с подходяща българска гривна от Колекцията Гривни в Шевици и направете чудесен комплект по ваш избор.

Поканете настроението в своя ден – носете изделие с шевици от БабинаРакла.БГ.

Ако търсите ефектен и интересен подарък за Свети Валентин и 8-ми март - шаловете с шевица са чудесен избор, защото дамите обожават шаловете с български орнаменти.

Ако търсите оригинален акцент във вашата визия, ако искате по някакъв начин да включите традициите във вашето модерно облекло, ако за вас опазването на българските корени е важна кауза, или чисто и просто се възхищавате на красотата на българската шевица, разгледайте удивителните шалове от Бабината Ракла, събрали в себе си хармония от български орнаменти.

Те са:

 • невероятно стилни
 • изключително оригинални
 • деликатни на допир
 • истински български

Насладете се на красивите български шалове с шевици, представени от БабинаРакла.БГ.

Носете ги с гордост или направете оригинален подарък на любимата жена или приятелка.

 

Правоъгълен дамски шал "Веска Морето", украсен с български орнаменти от Софийски и Сандански регион, изпълнени в синята гама.Нежна и ефирна материя.Състав: ШифонРазмер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Правоъгълен дамски шал "Живка", украсен с български орнаменти от Самоковски регион.Ефирен и лек шифонен плат, изработен от синтетични влакна.Състав: ШифонРазмер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Дамски шал Донка, украсен с мотиви от Софийско.Красив и оригинален подарък за жена.Направен от модал - лека материя, изтъкана от естествени нишки. Шевицата е изработена като щампа. Размер: 95x95 см...
40.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Ефектен дамски шал "София" - от типа Инфинити (Безкраен шал), с бяла подплата.Хармонично съчетание на български орнаменти от Сандански и Свищовски регион. Шалът може да се омотае два пъти около врата. Размер: 150x50 см.Състав (на подплънката): памук/еластан. Състав (на материята с принт):..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Ефектен Бандан "Канатица", украсен с традиционния елемент канатица - символ на хармония и семейно щастие.Изпълнен в приятен жълт цвят, този бандан е свеж и оригинален подарък за жена.Състав: Спандекс - синтетичен, еластичен и здрав плат. Шевицата е изработена като щампа.  Про..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Ефектен Бандан "Канатица", украсен с традиционния елемент канатица - символ на благополучие, хармония и семейно щастие.Изпълнен в свеж син цвят, този бандан е интересен и оригинален подарък за жена.Състав: Спандекс - синтетичен, еластичен и здрав плат. Шевицата е изработена като щампа. ..
12.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Правоъгълен дамски шал "Донка", украсен с мотиви от българска шевица от Софийско. Лека и приятна на допир материя.Състав: ШифонРазмер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Дамски копринен шал "Канатица" - син, украсен с българския традиционен елемент Канатица - символ на хармония и семейно щастие.Изпълнен в свеж син цвят, това е един впечатляващ и оригинален подарък за жена.Направен от 100% Коприна с ръчно изработени подгъви.Шевицата е изработена като щампа.Размер: 65..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Дамски шал Живка, украсен с мотиви от Самоковски регион.Прекрасен, оригинален подарък за жена.Материята е модал - лека тъкан, изтъкана от естествени нишки. Шевицата е изработена като щампа. Размер: 95x95 см...
40.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Красив дамски шал "Анна" - хармония от български орнаменти.Размер: 150x50 см...
22.00 лв.
Без данък:18.33 лв.
Копринен дамски шал "Канатица-червен", украсен с традиционния елемент Канатица - символ на хармония и семейно щастие.Изпълнен в червен цвят, това е един ярък и оригинален подарък за жена.Направен от 100% коприна с ръчно изработени подгъви. Шевицата е изработена като щампа. Размер: 65x65 см..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Дамски шал "Мария", украсен с мотиви от Ихтимански регион.Чудесен, оригинален подарък за жена.Направен от модал - лека материя, изтъкана от естествени нишки. Шевицата е изработена като щампа. Размер: 95x95 см...
40.00 лв.
Без данък:33.33 лв.
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)