Със сигурност поне веднъж в живота ви се е случвало да търсите подарък за жена – за най-добрата си приятелка или любимата половинка, но да нямате идея какво да подарите...

Трябва ви нещо оригинално и свежо, но сте блокирали и нищо не ви хрумва?

Поздравления, защото сте на правилното място!

Ние ще ви споделим 10 чудесни предложения, всяко от които ще зарадва вашата прекрасна дама.


Номер 1: Бижу.


 
Тук изборът е пребогат, но аз ще си позволя да насоча вашето внимание към оригиналните и много актуални Бижута с шевица. Разгледайте колекциите Гривни  и Колиета  и направете наистина Оригинален подарък.

Ако пък искате по-модерно украшение погледнете гривните с актуални арт мотиви тук.

Предложение номер 2 - стилно сребърно украшение с Български Мотив!

 

Изящни сребърни украшения с български символи, които носят силата да закрилят и носят щастие и късмет на своята дама. А и коя жена може ще устои на красиво българско бижу? 

Трето място в нашата класация заема...красив и малко по-необичаен Букет.


Ние жените просто обожаваме да ни подаряват цветя.

Спрете се на малко по-нестандартно цвете, изберете ефектна кошничка или по-интересна свежа опаковка...и подаръкът е готов.

Номер 4 сме отредили за красив, ефирен и стилен Шал с Шевица.Тук отново изборът е голям - шалове от коприна или шифон, с коя от коя по красива орнаментика и цветове. Моят съвет е да проучите какви са предпочитаните багри на вашата дама и да изберете шал в съответната гама.

Номер 5 – чаша за кафе или чай със закачливо и/или сладко послание, с което да изразите вашите мисли и чувства. Можете да поръчате чаша с персонализирано послание – ваша обща снимка и специално подбран за случая текст. Разгледайте нашите предложения на чаши за мама, чаши за баба, чаши за учители и чаши за влюбени.

Номер 6 - Тениска с послание. Тук отново можете да потърсите свежи дизайни във виртуалното пространство или пък да създадете ваша персонализирана тениска със снимка и измислен от вас надпис. 

Седмото ни предложение е чудесна българска Гривна с Шевица.


Това е един наистина впечатляващ подарък – ръчно изработена гривна с български мотиви. Те са нещо повече от бижу - късчета чиста българска красота! Изключително оригинален и красив подарък!

Изключително оригинален и красив подарък!

Номер 8 – Подари Звезда.

Ако вече сте подарявали всичко, време е за ново поколение подаръци – кръстете звезда с името на вашата дама и тя ще остане очарована. Зарадвайте я със собствена звезда – най-добрият подарък в цялата Галактика.

Номер 9 в нашата малка класация оставихме за хубавата натурална козметика, пълна с ухания и естествени съставки.


Всяка жена обича добрата козметика и  тук важи правилото на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“. С номер 9 няма да сгрешите, но заложете на качествени продукти – за вдъхновение и идеи разгледайте тази великолепна серия натурална козметика.

Десетото място в нашата класация сме отделили за КНИГАТА.

 

Добрата книга е един наистина прекрасен подарък. Човекът, който подарява книга, прави мъдър избор. Можете да напишете и лично посвещение, което ще направи подаръкът още по-силен.

Какъвто и подарък да изберете, подарете го с усмивка и вдъхновяващо пожелание!