Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Бродирани Бижута

Колие с Шевица • Код GIGLD1 Колие с Шевица • Код GIGLD1
Със заявка
Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Комплект Бижута с шевица Вълшебство Комплект Бижута с шевица Вълшебство
Със заявка
Като Експлозия от багри можем да определим този приказен комплект с българска шевица „Вълшебство“. Украсен е с впечатляващи авторски мотиви (схема на Елисавета Йорданова). Извезани са мотиви от световноизвестните Чипровски килими – пилета в гнездо, както и стилизирани фигури на мъж и жена – съвкупно..
70.00 лв.
Без данък:58.33 лв.
Изящен Небесносин комплект с красива българска шевица от Софийски регион. Много обичан и ценен мотив от българската везба, който се везе предимно на женски и мъжки ризи. Традицията повелява да се обточат с везба краищата на дрехите и деколтето, като защита срещу уроки и негативни влияния, които инач..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV1 Колие с Шевица • Код GISLV1
Със заявка
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се ре..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица  Слънчева Невеста • модел  2 Колие с Шевица  Слънчева Невеста • модел  2
Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регул..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Колие с Шевица Елбетица • модел 1 Колие с Шевица Елбетица • модел 1
Със заявка
Колие с Шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Извезан е знакът Елбетица с растителни елементи, символ на хармония и плодородие. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинално бижу - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато - 58..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Комплект бижута  Дървото на живота Комплект бижута  Дървото на живота
Със заявка
Комплект бижута Дървото на живота.Ръчно изработено бижу - оригинален подарък за всяка жена. Изящната бродерия е заредена със силата и енергията на българската шевица. Дар, докосващ ума и душата. Дървото на живота е един от най-важните мотиви в българския фолклор и световния фолклор. Символизира хар..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Показани 1 от 14 | 37 (3 Страници)

Бродирани бижута, украсени с мотиви от български шевици - автентични и съвременни.

В категорията Бродирани Бижута можете да видите красиви ръчно изработени бижута, украсени с шевици, фолклорни елементи, както и няколко сладки създания, приютили се на топло в бабината ракла.

Разгледайте нашите предложения за подарък на любимата жена или най-добрата ви приятелка и изберете наистина стойностен и хубав подарък.

  • Колиета тип медальон с шевици - авторска колекция на Вероника Боева-Гизда с мотиви, вдъхновени от БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА.
  • Комплекти Бижута с Шевици - красивите украшения на талантливата Мила Милчева, която с невероятен усет и любов пресъздава БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА.
  • Оригинални кожени гривни с шевици - Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски пресъздават едни от най-оригиналните български мотиви върху изключителните си гривн