Свеж и оригинален подарък за жена за всеки празник


За всеки важен повод - рожден ден, имен ден, годишнина или друг празник, ние по традиция подаряваме цветя на нашите любими жени, майки, баби, учителите на децата, госпожите в дестаката градина....списъкът е доста дълъг, нали?


В стремежа си да зарадваме не си даваме сметка, че унищожаваме хиляди живи цветя...


Често пъти букетът не е това, което сме си представяли, нежните цветчета бързо клюмват и накрая прекрасната феерия, която сме искали да подарим на любимите ни дами, малко прилича на раздърпана метла.


И ако в този момент смутено си мислим, е, нали жестът е важен...сме прави.


Но този жест има много страни и възможности за избор...


Този път изберете за вашите дами различен подарък, подарък, който не увяхва, подарък, който носи в себе си любовта на твореца, подарък, който пази природата, подарък, който е изработен от талантливи български ръце.
Предствяме на вашето внимание изящните вечни цветя, изработени от две талантливи български дами.Жени, която изработва чудно красиви натуралистични цветя и фигурки от сапун, както и оригинални свещи, е супер позитивна и енергична. Тя е майка е на две чудесни момчета и е винаги усмихната и ведра, което струи и от творенията й.


Гергана, която създава разкошните сапунени цветя, е майка на детенце с увреждания. Всички знаем колко трудна е тази мисия, но тя е открила как с въображение, финес и стил да преодолява трудностите и да помага на своето семейство.


Стефи, която изработва гиздавите ни лаленца, е лъчезарна майка на две прекрасни малки дечица.


Насладете се на тези красиви и нежни творения и изберете този път за този специален повод да подарите нещо различно и необичайно.Подаръчна кутия Нежна ОрхидеяПодаръчна кутия Уханни БожуриМалка подаръчна кутия Ароматна Роза
Нова тенденция в подаръците са разкошните букети от вечни цветя, защото хем подаряваме ръчно изработен подарък, хем щадим природата и не унищожаваме милиони живи цветя.

Представяме ви чудните, гиздави лаленца в няколко цвята и модела.


Свеж букет от три вечни лалета в жълто:


Можете да видите останалите ни идеи за  вечни цветя тук. 
И не забравяйте, каквото и да изберете на любимите дами за празника, важно е да го придружите с усмивка и сърдечно пожелание.