Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Бродирани Колиета с Шевици

Колие с Шевица • Код GIGLD1 Колие с Шевица • Код GIGLD1
Със заявка
Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV1 Колие с Шевица • Код GISLV1
Изчерпан
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Слънчева Невеста • модел 1 Колие с Шевица Слънчева Невеста • модел 1
Със заявка
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се р..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регул..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Елбетица • модел 1 Колие с Шевица Елбетица • модел 1
Със заявка
Колие с Шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Извезан е знакът Елбетица с растителни елементи, символ на хармония и плодородие. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинално бижу - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато - 58..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Елбетица • модел 2 Колие с Шевица Елбетица • модел 2
Със заявка
Колие с шевицаКолие с ръчно извезана авторска шевица. Символът Елбетица е  знак за хармония и предпазва от негативна енергия. Впечатляващо бижу за любимата жена. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинален подарък за всяка жена.Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижка..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Слънчоглед • модел 1 Колие с Шевица Слънчоглед • модел 1
Със заявка
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица „Слънчоглед“. Слънчогледът е слънчевото цвете, символ на топлината и щастието. Прекрасен подарък за жена.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама.Оригинално бижу с шевица - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо зла..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Слънчоглед • модел 2 Колие с Шевица Слънчоглед • модел 2
Със заявка
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица „Слънчоглед“. Слънчогледът е слънчевото цвете, устремено към слънцето и топлината. Символ на щастие и благополучие. Изящен подарък за жена. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Изключително оригинален подарък.&nbs..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Това оригинално бижу е дар, достоен за всяка жена. Обков с цвят старо злато - 5o mm.Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята п..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с шевица Красиво колие с избродирана авторска шевица. Изящен модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Това оригинално бижу е дар, достоен за всяка жена. Обков с цвят сребро - 50 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притеж..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD6 Колие с Шевица • Код GIGLD6
Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 50 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежател..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV6 Колие с Шевица • Код GISLV6
Със заявка
Колие с шевицаКолие с ръчно извезан авторски мотив от шевица.Колие – ръчна изработка, украсено с авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 50 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпоч..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD7 Колие с Шевица • Код GIGLD7
Със заявка
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица. Вариант на Елбетица, която символизира хармонията и носи благополучие на своята притежателка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV7 Колие с Шевица • Код GISLV7
Със заявка
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица. Вариант на древния знак Елбетица, който предпазва от негативни влияния и носи хармония и благополучие на този, който я носи. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD8 Колие с Шевица • Код GIGLD8
Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Изобразена е Танцуващата Богиня – авторска разработка по Елисавета Йорданова.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена.Изящен подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm.Верижката може да се регулира съ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV8 Колие с Шевица • Код GISLV8
Със заявка
Колие с шевица Колие с ръчно извезан авторски мотив - Танцуващата Богиня, авторска разработка по схема на Елисавета Йорданова. Създател на това красиво бижу е Гизда. Прекрасен и стойностен подарък за съвременната жена.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регулира съобразно индиви..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GIGLD9 Колие с Шевица • Код GIGLD9
Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Извезана е Елбетицата, символ на хармония и просперитет.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV9 Колие с Шевица • Код GISLV9
Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие с авторска разработка на мотива Елбетица, древен знак за вечността и цикличността на живота. Символизира хармония и носи благополучие.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с ШевицаРъчно изработено колие с избродирана авторска шевица.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Прекрасен подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm.Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиент..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица • Код GISLV10 Колие с Шевица • Код GISLV10
Със заявка
Колие с шевица Авторско бижу с ръчно извезан мотив от шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Прекрасен подарък за всяка дама. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Канатица • Код GIGLD100 Колие с Канатица • Код GIGLD100
Със заявка
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с извезан мотив от  българска шевица - Канатица. Канатицата е универсален символ в българската везба, знак на безкрая и вечността. Притежава защитна функция - предпазва от зли сили и негативна енергия, носи на притежателя си щастие и благополучие.Краси..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Колие с Канатица • Код GIGLD101 Колие с Канатица • Код GIGLD101
Със заявка
Марка: Български
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с извезана Канатица – авторска разработка, вдъхновена от  българска шевица. Канатицата е един от най-старите световни знаци на около 7000 години. Символ на вечността и безкрая, тя има защитна сила и привлича хармонията и благоденствието в живот..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с Канатица • Код GISLV101 Колие с Канатица • Код GISLV101
Със заявка
Колие с Шевица Колие с ръчно извезана авторска шевица, вдъхновена от автентичните български везма. Изобразена е Канатицата – универсален символ на 7000 години. Носи идеята за вечността и безкрая, има защитна сила и привлича хармонията и благоденствието в живота своя притежател. Обков в ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Български
Колие с БухалРъчно бродирано колие. Мил и красив подарък за любимата дама. Накарай я да се усмихне с това уникално бижу.Свежа Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 50 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да отнеме от..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 24 | 27 (2 Страници)

Колиета с шевици – впечатляващи украшения с ръчно извезани мотиви, вдъхновени от българските шевици.

Бродираните колиета са от впечатляващата колекция на Гизда, вдъхновена от красотата на българската шевица. Авторката черпи творческо вдъхновение и от красивите авторски схеми, създадени от Елисавета Йорданова.

Изпълнени с изящна симетрия, ярки и цветни, бижута от Бабината Ракла са впечатляващ акцент в модерната визия на всяка жена, която цени и обича българската култура.

С оригиналната си красота те са отлична идея за впечатляващ подарък за всяка дама.

Изящно изработени с невероятна сръчност и талант тези уникални украшения са  събрали в себе си багрите и духа на България.

Повечето бижута с шевици са изпълнени в два варианта - с метална основа в цвят старо злато или сребристо. Верижката им е дълга и може да се скъси спрямо предпочитанията на своята притежателка. 


В тази категория освен мотиви от шевици, можете да видите и ръчно избродирани сладки и влюбени животинки, които ще стоплят сърцето на всяка дама.

Ако искаш да подариш нещо мило и симпатично на специална жена - разгледай тези сладки бродирани бижута и се готви за радостна усмивка и възторг.

Чудесна Идея за Подарък за Жена. 

Невероятен романтичен подарък за Свети Валентин, с който ще зарадвате любимата жена.


Стилен подарък за жена, с който да я зарадвате за нейния специален повод.