Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Бродирани Колиета с Шевици

Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка. ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имайте..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се ре..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регулира..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Извезан е знакът Елбетица с растителни елементи, символ на хармония и плодородие. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинално бижу - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато - 58 mm...
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевицаКолие с ръчно извезана авторска шевица. Символът Елбетица е  знак за хармония и предпазва от негативна енергия. Впечатляващо бижу за любимата жена. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинален подарък за всяка жена.Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката м..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица „Слънчоглед“. Слънчогледът е слънчевото цвете, символ на топлината и щастието. Прекрасен подарък за жена.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама.Оригинално бижу с шевица - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато -..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Красиво колие с избродирана авторска шевица. Изящен модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Това оригинално бижу е дар, достоен за всяка жена. Обков с цвят сребро - 50 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателк..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 50 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.У..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица. Вариант на Елбетица, която символизира хармонията и носи благополучие на своята притежателка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката мож..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно изработена авторска шевица. Вариант на древния знак Елбетица, който предпазва от негативни влияния и носи хармония и благополучие на този, който я носи. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сре..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Изобразена е Танцуващата Богиня – авторска разработка по Елисавета Йорданова.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена.Изящен подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm.Верижката може да се регулира съо..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Колие с ръчно извезан авторски мотив - Танцуващата Богиня, авторска разработка по схема на Елисавета Йорданова. Създател на това красиво бижу е Гизда. Прекрасен и стойностен подарък за съвременната жена.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регулира съобразно индивидуа..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Извезана е Елбетицата, символ на хармония и просперитет.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Ръчно изработено колие с авторска разработка на мотива Елбетица, древен знак за вечността и цикличността на живота. Символизира хармония и носи благополучие.Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съоб..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с шевица Авторско бижу с ръчно извезан мотив от шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Прекрасен подарък за всяка дама. Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с извезан мотив от  българска шевица - Канатица. Канатицата е универсален символ в българската везба, знак на безкрая и вечността. Притежава защитна функция - предпазва от зли сили и негативна енергия, носи на притежателя си щастие и благополучие.Краси..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Колие с Шевица Колие с ръчно извезана авторска шевица, вдъхновена от автентичните български везма. Изобразена е Канатицата – универсален символ на 7000 години. Носи идеята за вечността и безкрая, има защитна сила и привлича хармонията и благоденствието в живота своя притежател. Обков в ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)

Колиета с шевици – впечатляващи украшения с ръчно извезани мотиви, вдъхновени от българските шевици.

Бродираните колиета са от впечатляващата колекция на Гизда, вдъхновена от красотата на българската шевица. Авторката черпи творческо вдъхновение и от красивите авторски схеми, създадени от Елисавета Йорданова.

Изпълнени с изящна симетрия, ярки и цветни, бижута от Бабината Ракла са впечатляващ акцент в модерната визия на всяка жена, която цени и обича българската култура.

С оригиналната си красота те са отлична идея за впечатляващ подарък за всяка дама.

Изящно изработени с невероятна сръчност и талант тези уникални украшения са  събрали в себе си багрите и духа на България.

Повечето бижута с шевици са изпълнени в два варианта - с метална основа в цвят старо злато или сребристо. Верижката им е дълга и може да се скъси спрямо предпочитанията на своята притежателка. 


Стилен подарък за жена, с който да я зарадвате за нейния специален повод.