Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Портфейли с Шевица

Кожен портфейл Мента Ръчно изработен кожен портфейл, украсен с мотив от българска шевица. Носи пожелание за благопополучие, защита от зло и уроки и пожелание за добруване и успех. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майсто..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл ИзумруденаРазкошен портфейл, ръчно изработен в изумрудено синята гама - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са ръчно израбо..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл СнежнаРъчно изработен кожен портфейл в бял цвят, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор.Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригина..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл ЕлбетицаРъчно изработенчерен кожен портфейл, украсен с мотив от шевица - Елбетица. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Според традицията и старите вярвания Мотивът Елбетица носи пожелание за Здраве и Благодат. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от та..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл Люляк Ръчно изработен кожен портфейл, украсен с мотив от българска шевица. Носи пожелание за благопополучие, защита от зло и уроки и пожелание за добруване и успех. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майсто..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл Лазурна Ръчно изработен кожен портфейл, украсен с мотив от българска шевица. Носи пожелание за благопополучие, защита от зло и уроки и пожелание за добруване и успех. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майс..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл ЛюбовРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава две птици (пауни или петли), разположени от двете страни на сърце (в оригиналния мотив: Дървото на Живота). Според традицията и старите вярвания паунът и пауновите пера предпазват от зла ма..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица Огнена Дамски кожен портфейл с шевица Огнена
Със заявка
Кожен портфейл ОгненаРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл СветлаРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивел..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл ЕсенРъчно изработен кожен портфейл в бледолремаво, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици с..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица Разкошна Дамски кожен портфейл с шевица Разкошна
Със заявка
Кожен портфейл РазкошнаРъчно изработен искрящ червен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевиц..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица Алена Дамски кожен портфейл с шевица Алена
Със заявка
Кожен портфейл АленаРъчно изработен алено червен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл Дивна Ръчно изработен елегантен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица. Носи пожелание за благопополучие, защита от зло и уроки и пожелание за добруване и успех. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица Пламък Дамски кожен портфейл с шевица Пламък
Ново Със заявка
Кожен портфейл ПламРъчно изработен портфейл в жълт цвят - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава две птици (пауни или петли), разположени от двете страни на сърце (в оригиналния мотив: Дървото на Живота). Според традицията и старите вярвания паунът и пауновите пера ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Кожен портфейл с шевица БлагоденствиеКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоар..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки портфейл естествена кожа Просперитет Мъжки портфейл естествена кожа Просперитет
Със заявка
Мъжки кожен портфейл с шевица ПросперитетКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоа..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица Синева Дамски кожен портфейл с шевица Синева
Със заявка
Кожен портфейл Синева Ръчно изработен син кожен портфейл, украсен с мотив от българска шевица. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя у..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки кожен портфейл с шевица КанатицаКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки кожен портфейл с шевица РазкошКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки кожен портфейл с шевица УспехКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки кожен портфейл с шевица СилаКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари –..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки портфейл естествена кожа Стил Мъжки портфейл естествена кожа Стил
Ново Със заявка
Мъжки кожен портфейл с шевица СтилКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – пр..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Мъжки кожен портфейл с шевица ГлаголицаКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Дамски кожен портфейл с шевица БогатствоКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоар..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Показани 1 от 24 | 28 (2 Страници)

Дамски и мъжки кожени портфейли с шевица ръчна изработка, произведение на талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произведения на изкуството. Техните изделия се отличават, защото всеки портфейл притежава свое излъчване и очарование.

Тези майсторски произведения се изработват изцяло на ръка, като се използват висококачествена естествена кожа, произведена от италианската компания Cadore и габровската компания Фулмакс. Разкрояват се от избрани парчета кожа, върху които се бродира избрания мотив от шевица, след което се оформя вътрешното пространство в зависимост от багрите на бродерията. След това се пристъпва към събиране на отделните части, които най-напред се лепят, след това се ушиват, а най-накрая се тонират за да получат своя неповторим облик. Така майсторите занаятчии гарантират уникалността на всеки кожен портфейл, дори от него да са създадени няколко бройки. За да направят още по-специални тези кожени портмонета, двамата артисти ушиват шевиците на автентична шевна машина Singer, създадена през далечната 1890 г.

Тези красиви кожени портфейли с шевици можете да откриете и в дамски, и в мъжки варианти - чудесен подарък за дами и господа. А ако искате да направите оригинален подарък на чужденец – ръчно изработен кожен портфейл с мотиви от шевици от България е първокласен избор.