Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

КОЖЕНИ ПОРТФЕЙЛИ С ШЕВИЦА

Кожени портфейли с шевици, ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произведения на изкуството. Техните изделия се отличават, защото всеки портфейл притежава свое излъчване и очарование.

Тези майсторски произведения се изработват изцяло на ръка, като се използват висококачествена естествена кожа, произведена от италианската компания Cadore и габровската компания Фулмакс. Разкрояват се от избрани парчета кожа, върху които се бродира избрания мотив от шевица, след което се оформя вътрешното пространство в зависимост от багрите на бродерията. След това се пристъпва към събиране на отделните части, които най-напред се лепят, след това се ушиват, а най-накрая се тонират за да получат своя неповторим облик. Така майсторите занаятчии гарантират уникалността на всеки своя модел, дори от него да са създадени няколко бройки. За да направят още по-специални своите творби, двамата артисти ушиват гривните с шевици на автентична шевна машина Singer от далечната 1890 г.

Тези красиви кожени портфейли с шевици можете да откриете и в дамски, и в мъжки варианти - чудесен подарък за дами и господа. А ако искате да направите оригинален подарък на чужденец – ръчно изработен кожен портфейл с мотиви от България с шевица е първокласен избор.

Кожен портфейл с шевица Любов Кожен портфейл с шевица Любов
Със заявка
Кожен портфейл ЛюбовРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава две птици (пауни или петли), разположени от двете страни на сърце (в оригиналния мотив: Дървото на Живота). Според традицията и старите вярвания паунът и пауновите пера предпазват от зла ма..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Kожен портфейл с шевица Богатство Kожен портфейл с шевица Богатство
Със заявка
Kожен портфейл с шевица Богатство..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)