Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

КОЖЕНИ ПОРТФЕЙЛИ С ШЕВИЦА

Кожен портфейл ИзумруденаРазкошен портфейл, ръчно изработен в изумрудено синята гама - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработе..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл ЛюбовРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава две птици (пауни или петли), разположени от двете страни на сърце (в оригиналния мотив: Дървото на Живота). Според традицията и старите вярвания паунът и пауновите пера предпазват от зла магия,..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл СветлаРъчно изработен портфейл - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелин..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл с шевица Разкошна Кожен портфейл с шевица Разкошна
Със заявка
Кожен портфейл РазкошнаРъчно изработен искрящ червен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици ..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл с шевица Роза Кожен портфейл с шевица Роза
Със заявка
Кожен портфейл РозаРъчно изработен кожен портфейл в бледо розов цвят, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл с шевица Алена Кожен портфейл с шевица Алена
Със заявка
Кожен портфейл АленаРъчно изработен алено червен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица - уникат, вдъхновен от българския фолклор. Мотивът пресъздава цветя и според традицията и старите вярвания цветните мотиви предпазват от лоши очи и уроки. Кожените портфейли с шевици са р..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл Дивна Ръчно изработен приказно червен кожен портфейл, украсен с цветен мотив от шевица - свастика, трансформирала се в растителен орнамент. Носи пожелание за благопополучие, защита от зло и уроки и пожелание за добруване и успех. Уникат, вдъхновен от българския фолклор. Кожените пор..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл КалинаКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произведения на..
75.00 лв.
Без данък:62.50 лв.
Кожен портфейл с шевица БлагоденствиеКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари –..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Kожен портфейл с шевица Просперитет Kожен портфейл с шевица Просперитет
Със заявка
Kожен портфейл с шевица ПросперитетКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – п..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Kожен портфейл с шевица КанатицаКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – прои..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Kожен портфейл с шевица ЩедростКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произ..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Kожен портфейл с шевица РазкошКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произв..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Kожен портфейл с шевица УспехКожените портфейли с шевици са ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произве..
60.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Показани 1 от 14 | 16 (2 Страници)

Кожени портфейли с шевици, ръчно изработени от талантливите майстори занаятчии Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски. Двамата артисти пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит и така се получават неповторими и модерни аксесоари – произведения на изкуството. Техните изделия се отличават, защото всеки портфейл притежава свое излъчване и очарование.

Тези майсторски произведения се изработват изцяло на ръка, като се използват висококачествена естествена кожа, произведена от италианската компания Cadore и габровската компания Фулмакс. Разкрояват се от избрани парчета кожа, върху които се бродира избрания мотив от шевица, след което се оформя вътрешното пространство в зависимост от багрите на бродерията. След това се пристъпва към събиране на отделните части, които най-напред се лепят, след това се ушиват, а най-накрая се тонират за да получат своя неповторим облик. Така майсторите занаятчии гарантират уникалността на всеки кожен портфейл, дори от него да са създадени няколко бройки. За да направят още по-специални своите творби, двамата артисти ушиват шевиците на автентична шевна машина Singer, създадена през далечната 1890 г.

Тези красиви кожени портфейли с шевици можете да откриете и в дамски, и в мъжки варианти - чудесен подарък за дами и господа. А ако искате да направите оригинален подарък на чужденец – ръчно изработен кожен портфейл с мотиви от шевици от България е първокласен избор.