Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Подаръчни кутии и комплекти

Марка: CHRISTMAS2022
Коледна кутия с топъл шал с шевица Инфинити, керамична снежинка за елха и коледна картичка за лично коледно пожелания.Коледната кутия може да съдържа Шал Инфинити с шевица по ваш избор (и според наличностите ни), както и коледна картичка по избор.Можете да напишете допълнителни изисквания си в полет..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Подаръчна кутия за МАМА включва ЧАША С ПОСЛАНИЕ ЗА МАМАВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за 8 март, рожден ден или друг важен повод - нашата красива подаръчна кутия за майки.Тя се състои от интересна, закачлива и сладка чаша  (модел по избор ) и чудно хубаво текстилно лале за разкош.Подаръчнат..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Подаръчна кутия за 8 март с избрани артикули от Бабината ракла включва:КОПРИНЕН ШАЛ С ШЕВИЦАСАПУНЕНА ПЛОЧКА ЗА 8 МАРТВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за 8 март - нашата най-нова подаръчна кутия.Тя се състои от красив копринен шал с шевица (модел по избор и според наличностите), ръчноизработена пло..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Подаръчна кутия за 8 март Шифон включва:ШАЛ С ШЕВИЦА - ШИФОНСАПУНЕНА ПЛОЧКА ЗА 8 МАРТВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за 8 март - нашата най-нова подаръчна кутия за любими дами.Тя се състои от красив Шал с шевица  (модел по избор и според наличностите), ръчно изработена плочка за 8 ..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Подаръчна кутия за дама КОПРИНАПодаръчна кутия за дама с избрани изделия от Бабината Ракла включва:КОПРИНЕН ШАЛ С ШЕВИЦАКАРТИЧКА С РЪЧНО БРОДИРАНИ СЪРЦАВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за дама - нашата красива и оригинална Подаръчна кутия за дама.Тя се състои от красив копринен шал с шевица (модел..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Подаръчна кутия ШИФОН включва:ШИФОНЕН ШАЛ С ШЕВИЦАКАРТИЧКА С бродирани сърцаВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за 8 март, Деня на Любовта, рожден ден или друг важен повод - нашата най-нова подаръчна кутия.Тя се състои от красив Шал с шевица  (модел по избор и според наличностите), картичка..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Подаръчният сет включва:ШАЛ С ШЕВИЦА от КОПРИНАВЕЧНО ЛАЛЕНаправи оригинален и красив подарък за рожден ден, Свети Валентини, 8 март или друг специален повод - красив подаръчен комплект за любими дами.Той се състои от разкошен шал с шевица  (модел по избор и според наличностите ) и чудно хубаво ..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Подаръчният сет включва:ШАЛ С ШЕВИЦА от ШИФОНВЕЧНО ЛАЛЕНаправи оригинален и красив подарък за рожден ден, Свети Валентини, 8 март или друг специален повод - красив подаръчен комплект за любими дами.Той се състои от разкошен шал с шевица  (модел по избор и според наличностите ) и чудно хубаво те..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Красиви подаръчни кутии за любими дами за всеки повод и празник.

1. Подаръчна кутия за мама включва: Чаша и вечно лале.

2. Подаръчна кутия за жена за рожден ден или друг специален повод включва: Копринен шал и вечно лале и картичка със сърца.

3. Подаръчна кутия за жена включва: Копринен шал, гривна с шевица и вечно лале.

4. Подаръчна кутия за жена включва: Шал от шифон, вечно лале и сърце от сапун.

5. Подаръчна кутия за жена включва: Шал от шифон, гривна с шевица и вечно лале.

6. Подаръчна кутия за жена включва: шал от шифон, вечно лале и картичка със сърца.

7. Подаръчна кутия за жена включва: Шал от  шифон, гривна с шевица и вечно лале.

Чудесен корпоративен и бизнес подарък.

Отлична идея за оригинален български подарък за чужденци.