Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Подаръчни кутии и комплекти

Марка: Български
Елегантен комплект, състоящ се от шал от тънка вълна и гривна с български мотив от естествена кожа. И двете изделия са украсени с мотива Канатица.Този стилен комплект, вдъхновен от българската традиция и изработен с внимание към детайлите, представлява идеалният подарък за мъж, който би оценил комби..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Открийте вълшебството на свещите „Обичам те, защото...“, които крият девет обяснения в любов към любимия ви човек. С тази изискана колекция ще направите всяка вечер с партньора си незабравима и уникална.Идеален за романтични души, които ценят специалните моменти с любимия човек.Сетът свещи със скрит..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Сет Свещи " Предизвикателства за двойки" е създаден за хора, които обичат вълнуващи преживявания, да се забавляват и да създават специални моменти с партньора си. Включете се заедно в интересни предизвикателства, които са специално създадени за вас. При този набор от предизвикателства и двамата парт..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Подаръчна кутия ШИФОН включва:ШИФОНЕН ШАЛ С ШЕВИЦАКАРТИЧКА С бродирани сърцаВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за 8 март, Деня на Любовта, рожден ден или друг важен повод - нашата най-нова подаръчна кутия.Тя се състои от красив Шал с шевица  (модел по избор и според наличностите), картичка..
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Анна представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Анна с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Цветелина е елегантно допълнение към тоалета на всяка д..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Подаръчна кутия за дама КОПРИНАПодаръчна кутия за дама с избрани изделия от Бабината Ракла включва:КОПРИНЕН ШАЛ С ШЕВИЦАКАРТИЧКА С РЪЧНО БРОДИРАНИ СЪРЦАВЕЧНО ЛАЛЕНаправи разкошен подарък за дама - нашата красива и оригинална Подаръчна кутия за дама.Тя се състои от красив копринен шал с шевица (модел..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Веска представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Веска с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Червена Боряна е елегантно допълнение към тоалета на всяка..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Веска Морето представлява чаровна подаръчна кутия в стилната синя гама. Шал с шевица Веска Морето с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Синя Боряна е елегантно допълнение към тоалета ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Донка представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Донка с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Румяна е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Т..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Емилия представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Емилия с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Червена Боряна е елегантно допълнение към тоалета н..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Живка представлява чаровна подаръчна кутия в стилната червена гама. Шал с шевица Живка с нежния дизайн на шевицата е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Живка е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Тя..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Канатица Жълт представлява чаровна подаръчна кутия в разкошната жълта гама. Шал с шевица Канатица Жълт е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Дарина е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Тя придава но..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Комплект Шал и гривна с шевица Канатица Син представлява чаровна подаръчна кутия в разкошната синя гама. Шал с шевица Канатица Жълт е изключително елегантен и стилен аксесоар, който ще внесе чар във вашата визия.Гривна с шевица Дарина е елегантно допълнение към тоалета на всяка дама. Тя придава нотк..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Анна, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Анна с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или луксо..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Веска Морето, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал  Веска Морето с изящни мотиви от шевици: Изберете между ..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Веска, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Веска с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или лук..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Донка, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Донка с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или лук..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Емилия, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Емилия с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или л..
57.50 лв.
Без данък:57.50 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Живка, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Живка с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или лук..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Канатица - жълт,, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Канатица - жълт с изящни мотиви от шевици: Изберете между..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Канатица - син,, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Канатица - син с изящни мотиви от шевици: Изберете между н..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Лято, коледна свещ-късмет и весел коледен гном.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Лято с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или луксо..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Донка, коледна свещ-късмет и весела картичка с коледна рецепта.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Донка с изящни мотиви от шевици: Изберете между нежни..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Коледна подаръчна кутия с шал Емилия, коледна свещ-късмет и весела картичка с коледна рецепта.В нашата най-нова Коледна подаръчна кутия сме обединили всичко, от което се нуждаете, за да направите този Коледен празник незабравим и весел.Включва:Шал Емилия с изящни мотиви от шевици: предлага се само в..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)

Впечатляващи подаръчни кутии за вашия специален момент!

Всеки повод и празник заслужават най-доброто, и ние гордо ви представяме нашите чудесни подаръчни кутии, създадени специално за вас. Независимо дали сте в търсене на идеалния подарък за вашата обичана майка, съпруга, приятелка  или просто искате да зарадвате специален човек, ние имаме перфектната комбинация от нежни и уникални елементи, които ще направят този момент незабравим.

1. Подаръчна кутия за мама:

 • Оригинална чаша за чай или кафе.
 • Вечно лале от плат.

2. Подаръчна кутия за жена Шал и Гривна с Шевици

 • Шал с шевица
 • Гривна с шевица

3.    Подаръчна кутия Коприна:

 • Копринен шал с мотиви от шевици.
 • Вечно лале от плат.
 • Картичка с две бродирани сърца.

4.    Подаръчна кутия Шифон:

 • Шал с шевица, изработен от нежен шифон, придаващ невероятен стил и елегантност.
 • Гривна с шевица.
 • Вечно лале, символ на вечната красота и любов.

5.    Коледна подаръчна кутия:

 • Шал с мотиви от шевици: Изберете между нежния шифон или луксозната коприна, за да се чувствате стилн и елегантни.
 • Коледна свещ с късметче-изненада: Добавете светлина и топлина в дома си с нашата коледна свещ, която идва с късметче за най-добрите пожелания.
 • Весела картичка с невероятна коледна рецепта: Забавлявайте се с нашата весела картичка, която съдържа вдъхновяваща коледна рецепта за приготвяне на вкусни сладки изкушения.Подаръчб

6. Подаръчна кутия за мъж: Шал и гривна

 • Шал от тънка вълна Асен
 • Гривна от естествена кожа Болгар

Разкошни и вдъхновяващи, нашите подаръчни кутии са идеални за всеки празник, те са и перфектен корпоративен и бизнес подарък. Предоставете на вашите колеги или делови партньори най-доброто от българския стил и традиции.

Не забравяйте, че тези подаръчни кутии са идеален начин да представите чужденци на красотата и богатството на българската култура. С удоволствие ще ги пренесате в света на българската традиция.

Изберете сега своята подаръчна кутия и направете специалния момент още по-специален с нашите уникални подаръци.

Разбира се, не забравяйте, че ние с удоволствие ви предоставяме възможността да създадете собствена подаръчна кутия по ваш избор, използвайки изделия от Бабината Ракла. Разгледайте нашия богат асортимент и съчетайте продуктите, които най-много отразяват вашите предпочитания и стил, за да създадете уникалния подарък, който ще направи всеки празник незабравим.