Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Дамски Гривни

Марка: Български
Ръчно изработена гривна от еко кожа и висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този кра..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна с висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което ..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна "Баланс", украсена с родопски планински кристал. Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиции, специално организирани в тази об..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна Хармония с родопски планински кристал.Материал: родопски планински кристал, памучен шнур, металДоставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни...
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Гривна Фибоначи с аметист и ахат Гривна Фибоначи с аметист и ахат
Със заявка
Марка: Български
"Гривна Фибоначи" е изработена съобразно редицата на Фибоначи-представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две.Редицата на Фибоначи се наблюдава в природата като последователността в подредбата на клоните на дърветата, листата, цветята, подр..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от еко кожа и шнур, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организ..
29.89 лв.
Без данък:29.89 лв.
Гривна с родопски аметист, естествена кожа Гривна с родопски аметист, естествена кожа
Със заявка
Марка: Български
Ръчно изработена гривна от естествена кожа, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организир..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена елегантна гривна от плетен шнур, украсена с планински кристал.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специал..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна "Хармония" от естествена кожа и родопски планински кристал.Размер на кристала: 2.50 х 1.00смРазмер на гривната: 16-19 смМатериал: естествена кожа, родопски планински кристалДоставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни...
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от еко кожа, шнур, черен турмалин и хематит.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по ..
27.90 лв.
Без данък:27.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от плетен шнур и украсена с планински кристал.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани п..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена  от естествена кожа, украсена с флуорит.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организира..
25.90 лв.
Без данък:25.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна Богатсво, направена от стомана и родопски цитрин.Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиции, специално организирани в тази обла..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Гривна "Хармония", изработена от естествена кожа в топъл кафяв цвят и украсена с родопски планински кристал. Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиц..
25.90 лв.
Без данък:21.58 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна-мартеничка, направена от памучен шнур и украсена с планински кристал.Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиции, специално организ..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)

Разнообразие от Дамски Гривни с минерали и кристали от колекцията RhoDope Jewelry.