Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Шах и Табла

Марка: Български
Комплект за шах и табла 48, бук ситопечатКомплект за шах и табла, подходящ за домашно забавление или вълнуваща игра с приятел.Материал:Кутията е направена  от липа и буков шперплат.Комплектът включва аксесоари: пластмасови пулове за табла с диаметър 35 мм и 2 пластмасови зар..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен Комплект за шах и табла 48 см, естествен фурнир тъмен орех и букПълен комплект за шах и табла 48/48 см, изпълнен в топлото и хармонично цветово съчетание на ореха и ясена, което внася допълнително усещане за уют и спокойствие у играчите.Материал:Тази красива кутия за шах и табла..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Марка: Български
Комплект шах и табла, 48 см, естествен фурнир махагон и букПълен комплект шах и табла, завършен с естествен фурнир от махагон и бук. Внесете стил и уют към атмосферата на дома си или направете оригинален подарък на специален човек. Материал:Кутията за шах и табла е направена от липа, а отгоре ръчно ..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Марка: Български
Комплект шах и табла 34 см, естествен фурнир махагон и букКомплект шах и табла, завършен с естествен фурнир от махагон и бук. Компактният му размер го прави подходящ за път или лесно съхранение у дома. Материал: Основата на кутията е изработена от липа. Отгоре ръчно е поставен естествен фу..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Комплект шах и табла 48 см - естествен фурнир с уникални вариации Комплект шах и табла 48 см - естествен фурнир с уникални вариации
Със заявка
Марка: Български
Комплект шах и табла 48 см - естествен фурнир с уникални вариацииВ момента предлагаме комплекта с характерен зеленикав цвят на тъмните полета, тъй като използваният естествент фурнир е индийски орех.Този комплект шах и табла се предлага в различни вариации на основния естествен фурнир - джатоба..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Марка: Български
Комплект шах и табла 34 см. - бук пирографПредставяме на вашето внимание по-малкия вариант на класическата кутия за шах и табла. Изключително компактна, лека и удобна при пътуване или съхранение. Стилният сет е завършен от красиви фигури, изработени от бук, които придават на комплекта усещ..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: Български
Комплект за шах и табла 34 см, бук ситопечатПълен комплект за шах и табла, лек и компактен, което го прави идеален за пътешествия и удобен за съхранение у дома.Материал:Основата на кутията е изработена от липа и буков шперплат, а коланът е байцван в цвят орех.Комплектът включва следните аксесоа..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Комплекти и дъски за шах и табла, ръчно произведени в България в Орешак.

Оригинални и уникални кутии за шах и табла с разнообразни размери и красиви декорации.

Комплектите включват ръчно изработени дървени фигури за шах и дървени пулове за табла, съобразени с размера на съответния модел кутия.

Моделите Комплект шах и табла бук ситопечат 48/48 и Комплект шах и табла бук ситопечат 34/34 включват пластмасови пулове, като фигурите за шах са изработени от дърво с подходящ за кутията размер.