Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Шалове с шевици - вълна и полар

Марка: Български
Ефектен дамски шал Веска Морето от типа Инфинити (безкраен шал) със синя подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка.Красив подарък за жена за всеки повод - за рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин, Кол..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Емилия.Изключително приятна материя: фина, но същевременно плътна вълнена тъкан.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45Материя: тънък вълнен плат. Шалът завършва с ресни.Състав: 100 % вълна. Висококачествен принт...
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Български
Елегантен комплект, състоящ се от шал от тънка вълна и гривна с български мотив от естествена кожа. И двете изделия са украсени с мотива Канатица.Този стилен комплект, вдъхновен от българската традиция и изработен с внимание към детайлите, представлява идеалният подарък за мъж, който би оценил комби..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Асен (унисекс) - подходящ и за жени, и за мъже.Изключително приятна материя: фина, но същевременно плътна вълнена тъкан.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45 см.Материя: тънък вълнен плат. Шалът завършва с ресни. Състав: 100..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Български
Шал с Шевица Веска Морето, украсен с мотиви от Софийски и Сандански регион.Изключително фина, вълнена материя.Подходящ и за официален тоалет, и за спортно-елегантна визия.Размер: 160/45Материя: тънък вълнен плат. Шалът завършва с ресни.Състав: 100 % вълна. Висококачеств..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал "Анна" от типа Инфинити (безкраен шал) с червена подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка.Красив подарък за жена за всеки повод - за рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин, Коледа а..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал Асен от типа Инфинити (безкраен шал) със зелена подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка.Красив подарък за жена за всеки повод - за рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин, Коле..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал Искра от типа Инфинити (безкраен шал) със синя подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка.Красив подарък за жена за всеки повод - за рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин, Коледа, а ..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал "Донка" от типа Инфинити (безкраен шал) със синя подплата.  Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постави според личните предпочитанията на своята притежателка. Размер: 150x50 см.Състав (на подплънката): памук/еластан. Състав (на материята с принт):пол..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Ефектен дамски шал "Живка" от типа Инфинити (безкраен шал) с червена подплата. Шалът може да се омотае два пъти около врата или да се постависпоред личните предпочитанията на своята притежателка.Размер: 150x50 см.Състав (на подплънката): памук/еластан. Състав (на материята с принт):полар.О..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: CHRISTMAS2022
Коледна кутия с топъл шал с шевица Инфинити, керамична снежинка за елха и коледна картичка за лично коледно пожелания.Коледната кутия може да съдържа Шал Инфинити с шевица по ваш избор (и според наличностите ни), както и коледна картичка по избор.Можете да напишете допълнителни изисквания си в полет..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Представяме на вашето внимание новата колекция дамски шалове с шевици от тънка вълна и полар.

  • Вълнени Шалове с мотиви от български шевици (тънка вълна) - модели Веска Морето, Веска Класик, Асен и Емил.
  • Шалове с мотиви от български шевици от типа Инфинити - безкраен шал. Може да се постави по най-различни начини според личните предпочитания на своята притежателка.

Материята е полар, а мотивите от шевици са изработени като принт.

Перфектният коледен подарък - Тази Коледа подари Топлина!

Изключително интересен и оригинален корпоративен подарък.