Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Обеци с кристали

Марка: Български
Ръчно изработени обеци Безкрай, украсени с родопски аметисти. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва интуицията..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти - модел 2. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва интуицият..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Интуиция, украсени с родопски аметисти - модел 3. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци, украсени с родопски аметисти. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Притежава енергия да защитава и предпазва. Помага при безсъние, стрес. Усилва интуицията и подпом..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Хармония, украсени с родопски планински кристали. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те притежават в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Хармония, украсени с родопски планински кристали - модел 2 . Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те притежават в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и ..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Защита, украсени с родопски черен турмалин - модел 2Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират вни..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Любов, украсени с родопски розов кварц.Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Кварцът е камъкът на любовта, прошката, състраданието и безусловната обич.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Щастие, украсени с родопски цитрин. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Цитринът култивира положителна енергия, просперитет и изобилие.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и ..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Спокойствие, украсени с родопски арагонит. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Арагонитът дава търпение, спокойствие и увереност и изчиства негативната енергия от тялото.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себ..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработени обеци Богатство, украсени с родопски пирит. Украшения, които носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Пиритът неутрализира страха и носи усещане за Увереност, Смелост и Самочувствие.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и ду..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Обеци с кристали от Родопите

Уважаеми клиенти, поради голямата натовареност времето за създаване и доставка на Украшенията с кристали е до 5-7 дни.