Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Мъжки Гривни

Марка: Български
Мъжка гривна с родопски пирит Богатство, модел 1..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Гривна Интуиция с родопски аметист Гривна Интуиция с родопски аметист
Със заявка
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от еко кожа и шнур, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организ..
29.89 лв.
Без данък:29.89 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от плетен шнур и украсена с планински кристал. Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално о..
26.90 лв.
Без данък:26.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от еко кожа, шнур, черен турмалин и хематит.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани ..
27.90 лв.
Без данък:27.90 лв.
Марка: Български
Гривна, ръчно изработена от плетен шнур и украсена с планински кристал.Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организира..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработена гривна-мартеничка, направена от памучен шнур и украсена с планински кристал.Бижутата от родопската колекция са специални, те носят силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно на ръка по време на многото експедиции, специално орган..
15.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Разнообразие от мъжки гривни с кристали и минерали от Родопите - колекция RhoDope Jewelry..

Направете оригинален подарък на мъж.