Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Колиета с кристали

Ръчно изработен гердан, украсен с родопски черен турмалин.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, к..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Ръчно изработен гердан, украсен с родопски черен трурмалин.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Ръчно изработен гердан, направен от 6 и 8 мм вулканичен камък и завършен с медальон Розетата от Плиска, без съдържание на никел.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по в..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Ръчно изработен гердан с кристали и минерали Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което при..
75.90 лв.
Без данък:75.90 лв.
Ръчно изработен гердан, украсен с родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Ръчно изработенo бижу, украсено с родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Ръчно изработено колие с ефектна квадратна форма, украсено с родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специалн..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Ръчно изработено колие с родопски Опушен кварц.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придав..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Кожен чоукър с керамично мънисто Кожен чоукър с керамично мънисто
Изчерпан
Ръчно изработен кожен чокър с керамично мънисто Колие (чоукър) с голямо керамично мънисто и магнитна закопчалкаМатериал: естествена кожа, керамика..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Ръчно изработено колие с родопски розов кварц.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придава..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Комплект Кожен чоукър и пръстен с Аметист Комплект Кожен чоукър и пръстен с Аметист
Изчерпан
Ръчно изработени кожен чоукър и пръстен с аметист.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което при..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Комплект Кожен чоукър и пръстен с Розов кварц Комплект Кожен чоукър и пръстен с Розов кварц
Изчерпан
Ръчно изработени кожен чоукър и пръстен с розов кварц.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Комплект Кожен чоукър и пръстен с Цитрин Комплект Кожен чоукър и пръстен с Цитрин
Изчерпан
Ръчно изработени кожен чоукър и пръстен с цитрин.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което прид..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Комплект колие и обеци Оптимизъм с родопски Цитрин.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което пр..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Ръчно изработен гердан, украсен с родопски аметист.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което пр..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Ръчно изработенo колие, украсено с родопски аметист.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което п..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай, украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силат..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Колие Щастие с родопски цитрин Колие Щастие с родопски цитрин
Изчерпан
Марка: Български
Ръчно изработено стоманено колие, украсено с медальон с родопски цитрин. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално орган..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Български
Оригинални ръчно изработени обеци и колие  с родопски черен турмалин. Прекрасен подарък, който дава сила, енергия и закрила.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величе..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 2), украсено с красив родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът е прочут като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те нося..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Колие Интуиция с родопски аметист и парченца пирит Колие Интуиция с родопски аметист и парченца пирит
Изчерпан
Марка: Български
Ръчно изработено колие от родопски аметист и черен шнур. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила.Размер: регулира сеРазмер на  кристала: Размерът на кристала може да се различава от показания на ..
35.90 лв.
Без данък:35.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие  родопски черен турмалин - модел 1.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на р..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Колие Интуиция с родопски аметист Колие Интуиция с родопски аметист
Изчерпан
Марка: Български
Ръчно изработено колие от черна еко кожа, аметист и неръждаема стомана.Аметистът е камък на интуицията, духовната сила и защита.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, п..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 4), украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Елиминира стреса и тревожността и помага при медитация за освобождаване от натрап..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Показани 1 от 24 | 43 (2 Страници)

Колиета с кристали и минерали RhoDope Jewelry.

Уважаеми клиенти, поради голямата натовареност времето за изработка и доставка на Украшенията с кристали е до 5-7 дни.