Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Колиета с кристали

Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай, украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено стоманено колие, украсено с медальон с родопски цитрин. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организ..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан от плетен черен шнур, мъниста далматински яспис и родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройни експе..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 2), украсено с красив родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът е прочут като камъкът на интуицията и духовната сила. Помага при безсъние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Вариации на Медальони с родопски планински кристал.Красивите бижута от колекцията RhoDope носят в себе си заряда на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придава уникална ..
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 3), украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Елиминира стреса и тревожността и помага при медитация за освобождаване от натрапч..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие от плетен шнур, украсено с родопски опал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по тоз..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие  родопски черен турмалин - модел 1.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие от черна еко кожа, аметист и неръждаема стомана.Аметистът е камък на интуицията, духовната сила и защита.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по в..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено нежно колие Безкрай (модел 4), украсено с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Елиминира стреса и тревожността и помага при медитация за освобождаване от натрапч..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие  родопски черен турмалин - модел 2.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия. Кристалът е известен като мощен елиминатор на негативни влияние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величеств..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Колие с планински кристал и копринен шнур Ръчно изработено колие с копринен шнур и планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството е..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Български
Колие Безкрай с родопски черен турмалин - модел 1Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия. Кристалът е известен като мощен елиминатор на негативни влияние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кри..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие Увереност, украсено с Пирит.  Пиритът помага да се неутрализира страха и да се постигнат Изобилие, Увереност и Просперитет. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минерал..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено колие Увереност, украсено с Пирит.  Арагонитът дава търпение, спокойствие и увереност и изчиства негативната енергия от тялото. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се съб..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработено стоманено колие, украсено с висулка родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Аметистът се слави като камъкът на интуицията и духовната сила. Има защитна сила, пречиства ума и предпазва от негативни влияния.Размер на  кристал..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Марка: Български
Колие Безкрай с родопски черен турмалин - модел 2Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия. Кристалът е известен като мощен елиминатор на негативни влияние.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кри..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан от ахат, хематит и родопски аметист.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройни експедиции, организирани по този край, което..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан, направен от плетен черен шнур, мъниста лабрадорит и родопски цитрин на ахатова основа.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройн..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Марка: Български
Оригинално ръчно изработено колие  родопски черен турмалин. Прекрасен подарък за мъж, дар, който дава сила и енергия.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Ро..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан, направен от ахат, пискюл и висулка необработен родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедици..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Български
Оригинално ръчно изработено стоманено колие, украсено с родопски черен турмалин.Черният турмалин осигурява защита от отрицателна енергия и въздействия.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират вн..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработенo колие, украсено с родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този кр..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Български
Ръчно изработен гердан от кожа, украсен с родопски флуорит.Флуоритът носи спокойствие и премахва тревожността.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множество..
45.90 лв.
Без данък:45.90 лв.
Показани 1 от 24 | 40 (2 Страници)

Колиета с кристали и минерали RhoDope Jewelry.

Уважаеми клиенти, поради голямата натовареност времето за изработка и доставка на Украшенията с кристали е до 5-7 дни.