Идва този момент от годината, когато всички се изправяме пред сложната задача да купим най-хубавите коледни подаръци за своите близки. Трябва да измислим подарък за приятелка, съпруга, за майката на съпруга си, за колежките в работата… но има един голям проблем – нямаме и бегла идея какво да бъде този път.

Като виден представител на зодия Везни и човек, за когото основно мото в живота е „Колебая се и не ме е срам“, аз напълно ви разбирам и съм насреща с интересни идеи за подаръци. Има само един малък проблем – ще ви дам толкова оригинални предложения, че и вие ще започнете да се колебаете кое точно да изберете.

Почерпете се щедро с Вдъхновение от Бабината Ракла.

Нека започнем с хубав и оригинален коледен подарък за цялото семейство:

Коледен венец


Красиви и оригинални коледните венци, които предлагаме, са чудесен избор за коледен подарък за семейство.

Един бюджетен, достъпен и невероятно красив коледен дар! 


Ето и няколко интересни предложения за коледни подаръци за жени.


Изберете изящен Шал с мотиви от шевици – съзвучие от Български Орнаменти, и зарадвайте някоя прекрасна дама с фин вкус и усет към оригиналното.


Убедена съм, че Шалът като подарък никога, ама никога не може да е грешка. И особено нашите прелестни Шалове с Шевици, които са красиви, свежи и много шик. Подходящи за приятелка, за съпруга, за мама, за баба, въобще за когото се сетите. Нямат възрастови ограничения и са толкова прекрасни, че всички ги харесват. Те са перфектният подарък за жена. Подаръкът, който търсиш - оригинален и стилен. 

Гиздава коледна кутия Топлина - нарекли сме я така, защото съдържа голям топъл шал с шевица от типа Инфинити (Безкраен шал), съвършена керамична Снежинка за елха и симпатична коледна картичка.


Разбира се, можем да създадем и кутия специално за вас с избрани красоти от Бабината Ракла.

Оригинална гривна, но не каква да е, а Гривна с Шевица
Да, признаваме си, пристрастени сме към Българската Шевица и почти всички предложения са свързани с шевиците. Защото те са толкова красиви и съвършени, внасят хармония и настроение в деня ни.

Придават на визията оригиналност и топлота. Как да не ги обичаме!


 Портфейли с българска шевица - неподправена българска красота.Уникално красиви кожени портфейли с шевици, дамски и мъжки варианти - чудесен коледен подарък за дами и господа. Тези портфейли са ръчно изработени от талантливи български майстори-занаятчии, които пресъздават оригинални български мотиви, като влагат своя уникален прочит.  Тези модерни аксесоари съчетават традиция и модерно, а резултататът е истинско произведение на изкуството. 


Ако трябва да направите малък, но същевременно значим коледен подарък – разгледайте тези стилни Чаши с ШевициТе сякаш току-що са излези от бабината ракла и греят с багрите на българските гори, реки и поля, събрали в себе си душата на България. 


Следващата идея за коледен подарък за дамите е Колие с Шевица

Изберете впечатляващо украшение с ръчно извезани мотиви, вдъхновени от българските шевици. Изпълнени с изящна симетрия, ярки и цветни, те са чудесен акцент в модерната визия на всяка жена, която цени и обича българската култура. С оригиналната си красота те са отлична идея за впечатляващ подарък за жена.Сребърни накити с български облик са най-новото попълнение в Бабината Ракла и чудесна идея за коледен подарък.Изящните произведения са изработени от сребро проба 925 и пресъздават накити от българската история и традициия, като например Преславското съкровище, Рогозенското съкровище, Колекцията Тракийски Бижута. Съвършени сребърни късчета чиста българска красота.


И няколко идеи за коледен подарък за мъж

 

Не, уважаеми господа, не сме ви забравили, просто дамите са винаги с предимство. И така...

Нашето първо предложени е Портфейл с български етно мотиви.Втората ни идея за коледен подарък е Кожена гривна с български орнаменти.


Те са стилни, излъчващи сила и мъжественост. Украсени с  ефектна пластинка с орнамент. Подходящи и за спортни натури, и за по-елегантни господа. Внеси свежест и разнообразие във визията на любимия мъж. Изненадайте го с оригинален подарък.

Другата ни идея за коледен подарък е Медальон с български символ.Древна е българската история, българският народ има хилядолетни корени. Нека покажем респект и гордост към дедите си, като подарим български символ на любимия човек.


И накрая ще ви дадем и едно предложение за коледен подарък, което ще усмихне цялото семейство: Забавни и весели коледни тениски:Разгледайте нашата  селекция със забавни коледни подаръци за цялото семейство, за Нея и за Него, за Мама и Татко, Баба и Дядо, за Деца и за Дома в категорията Коледни подаръци.


Още много предложения за оригинални коледни подаръци можете да видите в нашия онлайн магазин Бабина Ракла БГ.

Избирайте на воля, правете подаръци, веселете си и не забравяйте най-важното


Тази Коледа подарете Усмивка и Топлина.