Идва този момент от годината, когато се изправяме пред сложната задача да купим най-хубавите коледни подаръци за своите близки. Трябва да измислите подарък за приятелка, съпруга, за майката на съпруга си, за госпожите в детската градина на детето, за колежките в работата… но има един голям проблем – нямате и бегла идея какво да бъде този път.

Като виден представител на зодия Везни и човек, за когото основно мото в живота е „Колебая се и не ме е срам“, аз напълно ви разбирам и съм готова да помагам с идеи. Има само един малък проблем – ще ви дам толкова оригинални предложения, че и вие ще започнете да се колебаете кое точно да изберете.

Почерпете се щедро с Вдъхновение от Бабината Ракла.

Коледни Подаръци за жена


Изберете изящен ШАЛ – съзвучие от Български Орнаменти и зарадвай вашата прекрасна дамаАко търсите красив подарък за жена – ефектният шал е изборът, който никога няма да ви подведе. Дизайнерите съветват, че всяка дама трябва да има в гардероба си няколко ефирни шала, с които моментално да преобрази и направи шармантен и най-изчистения си тоалет. Те са чудесно допълнение и/или акцент във визията, а могат и да прикрият някое и друго несъвършенство.

Убедена съм, че Шалът като подарък никога, ама никога не може да е грешка. И особено нашите прелестни Шалове с Шевици, които са красиви, свежи и много шик. Подходящи за приятелка, за съпруга, за мама, за баба, въобще за когото се сетите. Нямат възрастови ограничения и са толкова прекрасни, че всички ги харесват. Те са перфектният подарък за жена. Подаръкът, който търсиш - оригинален и стилен.

Оригинална гривна, но не каква да е, а Гривна с Шевица
Да, признавам си, пристрастена съм към Българската Шевица и почти всички мои предложения са свързани с шевиците. Защото те са толкова красиви и съвършени, внасят хармония и настроение в деня ни.

Придава на визията оригиналност и топлота. Как да не ги обичам!


Ако трябва да направите малък, но същевременно значим подарък – разгледайте тези стилни Чаши с ШевициТе сякаш току-що са излези от бабината ракла и греят с багрите на българските гори, реки и поля, събрали в себе си душата на България.


 Следващата идея за коледен подарък за дамите е Колие с Шевица
Изберете впечатляващо украшение с ръчно извезани мотиви, вдъхновени от българските шевици. Изпълнени с изящна симетрия, ярки и цветни, те са чудесен акцент в модерната визия на всяка жена, която цени и обича българската култура. С оригиналната си красота те са отлична идея за впечатляващ подарък за жена.

Сребърно бижу с български мотиви е най-новото попълнение в Бабината Ракла и чудесна идея за коледен подарък.Изящните произведения на Токаш са изработени от сребро с проба 925 и са просто съвършени – малки сребърни късчета чиста красота.


И няколко идеи за коледен подарък за мъж

 

Не, уважаеми господа, не сме ви забравили, просто дамите са винаги с предимство. И така..

Нашето първо предложение е Кожена гривна с ШевицаСтилни, излъчващи сила и мъжественост. Украсени с  ефектна пластинка с орнамент. Подходящи и за спортни натури, и за по-елегантни господа. Внеси свежест и разнообразие във визията на любимия мъж. Изненадайте го с оригинален подарък.

Втората ни идея за коледен подарък е Медальон, украсен с български символДревна е българската история, българският народ има хилядолетни корени. Нека покажем респект и гордост към дедите си, като подарим български символ на любимия човек.

 

Още много предложения за оригинални коледни подаръци можете да видите на нашия онлайн магазин Бабина Ракла БГ

 

Избирайте на воля, правете подаръци, веселете си и не забравяйте най-важното

Тази Коледа подари Топлина.