Случвало ли ви се е спешно да ви трябва интересен и оригинален подарък, но да попадате само на скучни и безинтересни предложения?

Ако се нуждаете от стилен, наситен с емоция и душа подарък, ако искате да изразите нещо повече с подаръка си - разгледайте разкошната колекция Шалове с шевици.

Дизайните са направени с много усет към детайла и любов към традициите.

Материите, от които можете да избирате са 100% естествена коприна  (нежна и ефирна), шифон (лека и приятна материя), памук (сатениран памук с фин блясък) и тънка вълна (за да бъдете шик и в по-студените месеци).

Най-новите ни попълнения са Шаловете с шевици от памук: моделите Живка, Лято, Жълта, Синя и Червена Канатица.


Шаловете Канатица Син и Канатица Жълт са едни от най-интересните нови модели, направени за темпераментни и смели жени със собствен стил.


Вдъхновени от наситеното синьо на горската теменужка и свежото жълто на планинската иглика тези шалове ще внесат усмивки и настроение в деня на своята притежателка.

Един от най-обичаните и търсени модели е елегантният шал Веска Морето с български мотиви от Софийски и Сандански регион, изпълнен в свежата синя гама.


Той чудесно се комбинира със синята ни гривна Боряна, украсена с мотиви от български шевици.

Другият ни предпочитан десен е Живка – свежа, цветна и омайна. Имаме я в коприна, памук и шифон - за всеки вкус и препочитание!


Изпъстрена с мотиви от Самоковски регион, тя е и моят любим десен. Изберете шифон или коприна и бъдете сигурни, че ще направите прекрасен и оригинален подарък.

В малко по-тъмната гама е шал Донка, украсен с мотиви от Софийска свиленица.


Този шал е предпочитан за по-улегнали дами, но както знаете всичко е въпрос на лични предпочитания и вкус.

Можете да направите интересна комбинация от шал Донка и гривна Румяна, на които са изобразени красиви Елбетици (древен традиционен мотив, носещ пожелание за здраве и благоденствие), и да получите безплатен подаръчен плик с български мотиви.


Ако се колебаете кой шал да изберете, имате нужда от съвет или разяснение, не се колебайте да се обадите на тел. 0887444322 и ние ще се постараем да ви помогнем. Можете да попитате кои шалове и гривни се комбинират и да направите комплект, с който ще зарадвате вашата прекрасна дама.

Всички шалове можете да разгледате в категорията Шалове с Шевици, а чудесните български гривни ше откриете в категорията Гривни с Шевици.

Носете и подарявайте със Здраве тази Българска Красота!