Имате нужда от уникален и оригинален български подарък? Ако желаете подарък, който е стилен, изпълнен с емоция и душа, и който изразява повече от думите, тогава разгледайте вълнуващата колекция от шалове с шевици, представени от Бабината Ракла.

Дизайните са създадени с изключително внимание към детайла и обич към българските традиции. Вие имате възможността да избирате между различни материи:

коприна

шифон

памук

тънка вълна и полар

Разкошният Шал Канатица Син е особено привлекателен модел, предназначен за темпераментни и стилни жени, които следват собствения си път. Вдъхновен от синевата на горската теменужка,  този шал с български мотиви ще внесе усмивки и настроение в деня ви. Един от най-обичаните и предпочитани дизайни е елегантният български шал с шевица Веска Морето с шевици от Софийски и Сандански региони, представен в свежи сини тонове. Този шал перфектно се комбинира с нашата синя гривна Боряна, която също е декорирана с български мотиви от шевици.


Друг любим модел е шал с шевица Живка – свеж, цветен и очарователен. Той се предлага в различни материи като коприна, памук и шифон, за да задоволи всеки вкус и предпочитание. Този модел е вдъхновен от шевиците на Самоковския регион и е сред нашите любими дизайни. Изберете коприна, шифон или памук и бъдете сигурни, че ще направите разкошен и оригинален подарък.


Ако предпочитате по-тъмни цветове, Шал с шевица Донка е вашето решение. Украсен с красиви мотиви от Софийска свиленица, този шал излъчва класическа хубост, предпочитан от по-консервативните дами.


Имате възможност да съчетаете шала Донка с гривна Румяна, на която са изобразени красиви Елбетици - древен традиционен мотив, символизиращ пожелание за здраве и благополучие.


Ако се колебаете кой шал да изберете или имате нужда от съвет, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0887444322 - ние с удоволствие ще ви помогнем. 

Всички шалове с български шевици и гривни с български мотиви можете да разгледате в категориите: 

Шалове с шевици

Гривни с шевици

Изберете изделие от Бабината Ракла и бъдете Посланици на българската традиция и естетика!


Препоръчано за Вас:

ШАЛОВЕ С ШЕВИЦИ: КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ШАЛ ЗА ВАШИЯ СТИЛ