Често пъти ни се случва да търсим интересен и оригинален подарък, но да попадаме само на скучни и безидейни предложения. Ако се нуждаете от стилен и в същото време оригинален български подарък, това са Шаловете с шевици, които Бабина Ракла представя.

Дизайните са направени с много усет към детайла и любов към традициите. Материите, от които можете да избирате са шифон (лек и приятен на допир), 100% естествена коприна (нежна и ефирна), тънка вълна (за да бъдете шик и в по-студените месеци).

Шаловете Канатица Син и Канатица Жълт са едни от най-интересните ни нови модели, направени за темпераментни и смели жени със собствен стил.


Вдъхновени от наситеното синьо на горската теменужка и свежото жълто на планинската иглика тези шалове ще внесат усмивки и настроение в деня на своята притежателка.

Един от най-обичаните и търсени модели е елегантният шал Веска Морето с български мотиви от Софийски и Сандански регион, изпълнен в свежата синя гама.


Той чудесно се комбинира със синята ни гривна Боряна, която  можете да видите тук.

Другият ни предпочитан десен е Живка – свежа, цветна и омайна.


Изпъстрена с мотиви от Самоковски регион, тя е и моят любим десен. Изберете шифон или коприна и бъдете сигурни, че ще направите прекрасен и оригинален подарък.

В малко по-тъмната гама е шал Донка, украсен с мотиви от Софийска свиленица.


Този шал е предпочитан за по-улегнали дами, но както знаете всичко е въпрос на лични предпочитания и вкус.

Можете да направите интересна комбинация от шал Донка и гривна Румяна, на които са изобразени красиви Елбетици (древен традиционен мотив, носещ пожелание за здраве и благоденствие), и да получите безплатен подаръчен плик с български мотиви.


Ако се колебаете кой шал да изберете, имате нужда от съвет или разяснение, не се колебайте да се обадите на тел. 0887444322 и ние ще се постараем да ви помогнем. Можете да попитате кои шалове и гривни се комбинират и да направите комплект, с който ще зарадвате вашата прекрасна дама.

Всички шалове можете да разгледате в категорията "Шалове с Шевици".

Носете и подарявайте със Здраве!