Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Чаша с Шевица от Граовско • Цветна Градина • зелено и бяло

Чаша с Шевица от Граовско • Цветна Градина • зелено и бяло

Красива керамична чаша, украсена с Шевица от Граовско

 

Дар, който ще изпълни деня ви с вдъхновение и багри. Чудесен подарък за голям или малък повод, за близки и приятели. Прекрасен подарък за чужденец за сувенир - топъл спомен от България.

 

Детайли за продукта:

 

Размери на продукт: h=10 см., ф=8.5 см

Обем: 330 ml

Състав: Керамика

Цвят: Бяла чаша със зелени дръжка и пръстен.

 

Печат с високо качество, направен с безопасни за човешкото здраве мастила, устойчиви на измиване в съдомиялна.

Моделът на шевицата е взет от Албума „Българска народна шевица“ на Росица Чуканова - издателство "Български художник", София 1957 г., фототипно издание от оригинала: Георги В. Марков, Пловдив 2017.

Граово е историко-географска и етнографска област в Западна България, област Перник, част от Шопска фолклорна област. Везбените орнаменти са предимно геометрични или сложни растителни мотиви. Основните цветове са ясночервено, малиненочервено, тъмновинено, оранжево-червено. Спазва се изключителна хармония на цветовете, така че шевицата прилича на цветна градина. Везбените орнаменти се изработват изключително детайлно.


Уважаеми клиенти, чашите могат да бъдат брандирани или персонализирани според вашите изисквания - замяна на един от двата текста с текст по избор, замяна на българското знаме с лого на фирма и слоган на фирма на мястото на един от двата текста. За уточнение на текстове или брандиране, моля свържете се с нас чрез формата за контакт.

Чаши
Чаши с Шевица

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: 2-3 дни
  • Модел: RaGrSH2
  • Тегло: 0.40kg
12.99 лв.
Без данък: 10.83 лв.