Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

SOAPFAIRY

Марка: SOAPFAIRY
Коледна свещ в купичка Ангелче с венец от златни листаОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи в купичка.Характеристики:Свещ в бяла порцеланова купа с два фитила.Декорация: ангелче с венец от златни листаАр..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Коледна свещ в купичка Джинджифилово човече и захарни бастунчетаОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи в купичка.Характеристики:Свещ в черна порцеланова купичка с един или два фитила.Декорация: джинджифло..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Коледна свещ-късметчеОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи с късметче, направени от  соево-кокосов восък.Форма: чаена свещ.Аромат: ябълка и канела.Цвят: бяло.Размер на кутията: 90х65х24 мм.Опаковка:..
5.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Комплект свещи с късмети 16 броя
Ново Изчерпан
Марка: SOAPFAIRY
Комплект свещи с късмети 16 брояОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи с късметче, направени от  соево-кокосов восък.Форма: чаена свещ. Аромат: ябълка и канела.Размер на кутията: 200*200*50 мм.Опаков..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект свещи с късмети 9 брояОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи с късметче, направени от  соево-кокосов восък. Форма: чаена свещ. Аромат: ябълка и канела.Размер на кутията: 150*150*50 мм.Опаков..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Персонализирана Свещ с тайно пожеланиеОригинални малки коледни подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за Коледа и Нова година.Ръчно изработени коледни свещи с късметче, направени от  соево-кокосов восък.Направете оригинален подарък за Коледа, Нова година, рожден ден или друг пра..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект сапуни ангел, диамантено сърце и розаЕфектен подарък за любим човек, оригинален подарък за Свети Валентин.Състав: Глицеринов сапунФорма: ангел, сърце, розаАромат: жасминЦвят: бяло и бледо розовоРазмер на кутията: 10/14/4 смОпаковка: подаръчна кутия с панделка.Изберете комплект сапуни Ангел,..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект сапунени фигурки Пеперуда, орхидея и божурЕфектен подарък за любим човек, оригинален подарък за 8 март, Свети Валентин и всеки повод и празник.Глицеринов сапунФорма: орхидея, пеперуда, мини божурАромат: флораленЦвят: възможна изработка в цвят по задание.Размер на кутията: 20/13/4смОпаковка:..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект Свещи Божури - 3 брояИзработени от соев восък.Аромат: роза или божур.Опаковка: крафт кутия с паделка...
25.50 лв.
Без данък:25.50 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Състав: Глицеринов сапунФорма: пеперуда с разперени криле 12х10см.Аромат: по избор от наличните.Цвят: розови нюанси, тъмно розово и бяло, лилаво и жълто, праскова и бяло. Ако желаете друг цвят направете запитване.Размер на кутията: 14х10 смОпаковка: подаръчна кутия бяла с прозорец.Възможност за опак..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Свещ  Пъстра ЕсенОригинални малки подаръци за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за всеки повод.Ръчно изработени свещи за различни поводи и празници.Характеристики:Свещ в черна порцеланова купа с два фитила.Декорация: катеричка с цветни есенни листа..Аромат: ябълков щруделОпаковка: краф..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Свещ Горещ шоколад Свещ Горещ шоколад
Ново Изчерпан
Марка: SOAPFAIRY
Свещ Горещ ШоколадОригинални свещи за подарък за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за малък и голям повод.Ръчно изработени свещи за специални поводи и празници.Характеристики:Свещ в стъклена прозрачна чаша с дръжка.Декорация: шоколадови плочки и целувки.Цвят: кафяво, бяло и розово.Аромат: ш..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Свещ Роза и Жасмин в кутия
Ново Изчерпан
Марка: SOAPFAIRY
Свещ Роза и Жасмин в кутияИзработена от соево-кокосов восък.Форма: златиста метална кутия, декорирана с цветчета в розови нюанси.Аромат: роза и жасмин...
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Свещ Сладко изкушениеОригинални свещи за подарък за вашите близки, приятелки, колежки и колеги за малък и голям повод.Ръчно изработени свещи за специални поводи и празници.Характеристики:Свещ в черна порцеланова купа с три фитила.Декорация: шоколадови плочки, френски макарони, сладолед на топка, яго..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Подаръчна кутия за 8 март Червена сапунена роза и плочка с осмицаСтилен и оригинален ръчно изработен подарък за 8 март за мама, баба, любимата жена, учителка, колежка и всяка дама.Състав: глицеринов сапунФорма: роза и плочка с осмицаАромат: розаЦвят: розово и лилаво/бяло и червеноРазмер на кутията:1..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект Свещи за влюбени „Обичам те, защото..“Изключително оригинален подарък за любим човек, ефектен и интересен подарък за Свети Валентин.Лимитиран продукт.Свещи: 9 брояФорма: чаена свещАромат: Strawberry creamЦвят: бялоРазмер на кутията: 150*150*50 мм.Опаковка: бяла кутия с прозорец и панделка.П..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Подаръчен комплект за 8 март Розова сапунена роза и плочка с осмицаСтилен и оригинален ръчно изработен подарък за 8 март за мама, баба, любимата жена, учителка, колежка и всяка дама.Състав: глицеринов сапунФорма: роза и плочка с осмицаАромат: розаЦвят: розово и лилаво/бяло и червеноРазмер на кутията..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Комплект свещи за влюбени „Предизвикателства за двойки“ - 9 брояИзключително оригинален подарък за любим човек, ефектен и интересен подарък за Свети Валентин.Лимитиран продукт.Свещи: 9 брояФорма: чаена свещАромат: raspberry&pepperЦвят: бялоРазмер на кутията: 150*150*50 мм.Опаковка: бяла кутия с ..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Подаръчен комплект за 8 март Розов Хибискус и плочка с осмицаСтилен и оригинален ръчно изработен подарък за 8 март за мама, баба, любимата жена, учителка, колежка и всяка дама.Състав: глицеринов сапунФорма: роза и плочка с осмицаАромат: розаЦвят: розово и лилаво/бяло и червеноРазмер на кутията:10/14..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Подаръчен комплект за 8 март МаргариткаСтилен и оригинален ръчно изработен подарък за 8 март за мама, баба, любимата жена, учителка, колежка и всяка дама.Състав: Глицеринов сапунФорма: маргаритка и плочка с осмицаАромат: флораленЦвят: бяло и жълтоРазмер на кутията: 18/10/2,5 смОпаковка: крафт кутия ..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Сапунена маргариткаИзработена от глицеринов сапун. Размер на кутията: 12х12 см.Опаковка: подаръчна кутия с прозорец и панделка...
11.50 лв.
Без данък:11.50 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Сапунена орхидеяИзработена от глицеринов сапун. Аромат: орхидея.Размер: 9 см. диаметър.Размер на кутията: 12х12 см.Опаковка: подаръчна кутия...
13.50 лв.
Без данък:13.50 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Сапунена плочка с осмица за 8 мартРазмер:  см. диаметър.Опаковка: целофан...
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: SOAPFAIRY
Сапунена теменужкаИзработена от глицеринов сапун.Аромат: виолетки.Цвят: синьо-лилави нюанси.Размер: диаметър 10 см.Опаковка: подаръчна кутия...
13.50 лв.
Без данък:13.50 лв.
Показани 1 от 24 | 30 (2 Страници)