Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

АКСЕСОАРИ

Разнообразие от аксесоари

Подвързия за книга с шевица • флорални елементи Подвързия за книга с шевица • флорални елементи
Със заявка
Книгодрешка с Шевица-  Флорални елементи - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с флорални елементи елементи от шевица. Красив аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател...
36.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Книгодрешка с Шевица-  Червено и Синьо - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с елементи от българска шевица. Ефектен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Книгодрешка с Шевица-  Жълто и червено –Цветна подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с българска шевица.Задължителен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Подвързия за книга с Шевица-  Синя -дрешка за книга, изработена от дънков плат. Изпълнена в светло синьо и украсена с елементи от българска шевица и с датентела, тази книжна дрешка е красив аксесоар, който всеки страстен читател трябва да притежава. Оригинална идея за подарък за вс..
36.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Книгодрешка с Шевица-  Хоро - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с красива везба. Ефектен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)