Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Керамични чаши с украса

Керамични чаши с оригинални декорации

 

Оригинални и красиви керамични чаши за чай и кафе, ръчно изработени от бяла глина и декорирани с изящни орнаменти - отпечатъци на диви цветя и старинни ключове. Могат да се загряват в микровълнова печка и да се измиват в съдомиялна машина.

Керамиката за тези изделия е ръчно източена, изпечена на бисквит, глазирана и повторно изпечена на висока температура.  Използвайки този класически метод на изработка се постига първокласно качество, здравина и издръжливост на изделието.

Предлаганите керамични произведения в тази серия се изработват предимно в единични бройки. 

Поради спецификата на ръчната изработка и големия интерес към тези майсторски произведения, сроковете за направата и доставката на всеки артикул са индивидуални – от 4-5 до 15 дни в зависимост от сложността на изделието.

При запитване за конкретен артикул, ние ще ви се обадим допълнително, за да ви уведомим какъв ще бъде срокът за изработка и доставка.

 

Керамична чаша с декорация – модел 1 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе, ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящни орнаменти - отпечатъци на диви цветя. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Керамика е ръчно..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 2 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе, ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящни орнаменти - отпечатъци на диви цветя. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Керамика е ръчно..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 3 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе, ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящни орнаменти - отпечатъци на диви цветя. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Керамика е ръчно..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 4 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе, ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящни орнаменти - отпечатъци на диви цветя. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Керамика е ръчно..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 5 Оригинална и красива керамична халба, ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изображение на лъв. Керамика е ръчно източена, изпечена на бисквит, глазирана и повторно изпечена на висока температура.  Използвайки този класически ме..
24.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 6 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл.Тази керамика ..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 7 Красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Тази керамика е ..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 8 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Тази кер..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 9 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Керамика..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 10 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Керамик..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 11 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Керамик..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Керамична чаша с декорация – модел 12 Оригинална и красива керамична чаша за чай и кафе,  ръчно изработена от бяла глина и декорирана с изящен орнамент ключ. Може да се загрява в микровълнова печка и да се измива в съдомиялна машина. Вместимост 180 мл. Керамик..
21.00 лв.
Без данък:17.50 лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)