Идва месецът на любовта и виното, които заедно всъщност правят една чудесна комбинация. Дали на 14 февруари ще отбележите Деня на влюбените, Деня на виното и Трифон Зарезан, или като мен и двата празника, при всички положения ще трябва да помислите за хубав романтичен подарък за любимата половинка или за дар, подходящ за любителите на еликсира на боговете. Затова сме ви подготвили няколко свежи идеи за оригинални подаръци за Св. Валентин и Трифон Зарезан.

 

Ако заложите на класическата валентинка, то нека бъде специална и ръчно изработена с много любов, за да покаже вашето отношение към любимия човек - картичка с две избродирани сърца.

Кожени портфейли с шевици, ръчно изработени и пресъздаващи оригинални български мотиви, те са истински произведения на изкуството. Имаме предложния за дамите, но не сме забравили и любимите ни мъже.


Гиздави бижута - колиета с влюбени зайчета и мишлета - уникалните, ръчно изработени украшения са направени специално за вас влюбените.Тениски за двойки и влюбени – тениски с романтични или закачливи послания за Нея и Него.
Безспорна класика и един от най-предпочитаните ни подаръци са ефирните ни Шалове с Шевици – модерен прочит на традиционната везба.

Изберете шифон, коприна или тънка вълна и бъдете сигурни - това е един наистина чудесен

подарък.Прекрасните гривни с шевици ще внесат свежест и оригинален акцент във визията на всяка дама. 


Енергийните бижута на Rhodope зареждат с положителна енергия и са специално изработени и балансирани от Рейки специалист, за да привлекат потоци здраве, любов и просперитет към вас и любимия ви човек.Чаши за влюбени, за да отпивате с усмивка от сутрешното си кафе.Мили дами, знаем колко ви е трудно в този момент, защото нека си го кажем направо - да избираш подарък за мъж е адски трудна задача. Дамите сме лесни – шалчета, бижута, цветя, картичка дори, а виж мъжете са друга работа и да им избереш хубав подарък си е истинска мъка…Нашите предложения за господата са Кожена гривна с плочка с български орнаментии Медальон с древен български символ.И накрая, на любителите на виното и празнуващите Трифон Зарезан предлагаме кутия за вино с дърворезбена украса, в която да сложите една прекрасна бутилка вино по ваш избор и да смаете половинката си с класа и отношение.Добавете ефектно сърчице от филц към вашата кутия за подарък и направете подаръка си за Свети Валентин перфектен.За още идеи можете да разгледате нашата категория, посветена на Деня на Свети Валентин. Каквото и да става на този ден не се връщайте вкъщи с празни ръце, дори и да вземете само едно цвете - важното е да го подарите с усмивка и любов!