Menu
Your Cart

Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Бижута с шевици

Добре дошли в категорията „Бижута с шевици“. Тук можете да видите красиви ръчно изработени бижута, украсени с шевици, фолклорни елементи, както и няколко сладки създания, приютили се на топло в бабината ракла.

Разгледайте нашите предложения за подарък на любимата жена или най-добрата ви приятелка и изберете наистина стойностен и хубав подарък.

  • Колиета тип медальон с шевици - авторска колекция на Вероника Боева-Гизда с мотиви, вдъхновени от БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА.
  • Комплекти Бижута с Шевици - красивите украшения на талантливата Мила Милчева, която с невероятен усет и любов пресъздава БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА.
  • Оригинални кожени гривни с шевици - Ивелина Стефанова и Стефан Бобевски пресъздават едни от най-оригиналните български мотиви върху изключителните си гривни.
  • Бродирани Бижута с Животни - Е, това не са шевици, но Сладките бродирани създания несъмнено извикат широка усмивка на лицето ви.

Екипът на Бабина Ракла БГ не престава да търси и разширява палитрата от бижута, които публикуваме, така че скоро очаквайте още красиви украшения, носители на БЪЛГАРСКИЯ ДУХ И ТРАДИЦИЯ.

Марка: Български
Колие с БухалРъчно бродирано колие. Мил и красив подарък за обичан човек. Накарай я да се усмихне с това уникално бижу.Свежа Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 50 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да отнеме от ..
49.99 лв.
Без данък:41.66 лв.
Марка: Български
Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Комплект Бижута с шевица Вълшебство Комплект Бижута с шевица Вълшебство
Със заявка
Марка: Български
Като Експлозия от багри можем да определим този приказен комплект с българска шевица „Вълшебство“. Украсен е с впечатляващи авторски мотиви (схема на Елисавета Йорданова). Извезани са мотиви от световноизвестните Чипровски килими – пилета в гнездо, както и стилизирани фигури на мъж и жена – съвк..
70.00 лв.
Без данък:58.33 лв.
Марка: Български
Изящен Небесносин комплект с красива българска шевица от Софийски регион. Много обичан и ценен мотив от българската везба, който се везе предимно на женски и мъжки ризи. Традицията повелява да се обточат с везба краищата на дрехите и деколтето, като защита срещу уроки и негативни влияния, които ..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Марка: Български
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Марка: Български
Колие Целуващи се ЗайчетаКрасиво колие - ръчна бродерия. Зарадвай любимата жена с този топъл подарък, направен специално за влюбени.Оригинална Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 40 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново к..
49.99 лв.
Без данък:41.66 лв.
Марка: Български
Колие  Мишле със СърцеРъчно бродирано колие.Красив подарък за обичан човек.Чудесна Идея за Подарък.Обков - цвят старо злато. Диаметър - 40 мм.Уважаеми клиенти, имайте предвид, че ако бижуто не е налично в момента, изработката на ново колие може да отнеме от 5 до 7 календарни  дни...
49.99 лв.
Без данък:41.66 лв.
Марка: Български
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се р..
44.99 лв.
Без данък:37.49 лв.
Показани 1 от 12 | 41 (4 Страници)