Магазин за оригинални български подаръци
Продукти в количка

Книгодрешки

Подвързия за книга с шевица • флорални елементи Подвързия за книга с шевица • флорални елементи
Със заявка
Марка: Български
Книгодрешка с Шевица-  Флорални елементи - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с флорални елементи елементи от шевица. Красив аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател...
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Български
Книгодрешка с Шевица-  Червено и Синьо - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с елементи от българска шевица. Ефектен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Български
Книгодрешка с Шевица-  Жълто и червено –Цветна подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с българска шевица.Задължителен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Български
Подвързия за книга с Шевица-  Синя -дрешка за книга, изработена от дънков плат. Изпълнена в светло синьо и украсена с елементи от българска шевица и с датентела, тази книжна дрешка е красив аксесоар, който всеки страстен читател трябва да притежава. Оригинална идея за подарък за всички, ко..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Български
Книгодрешка с Шевица-  Хоро - Подвързия за книги, изработена от дънков плат и украсена с красива везба. Ефектен аксесоар за любителите на книги, оригинална идея за подарък за всеки страстен читател. ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Подвързии за книги

Ръчно изработени подвързии за книги, направени от комбинация от материи, най-често дънков плат. Украсени са с разнообразни елементи и ръчно изработена българска бродерия. В този аксесоар традицията отново се пречупва през призмата на съвремието и се получава една оригинален аксесоар за книга.
Уникален подарък за всеки, който обича да чете. За всеки любител на книгите, ще бъде удоволствие да я притежава.  Оригинална идея за подарък!

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА СЕДЕМ РАБОТНИ ДНИ.